Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

ASTRID SUN Hydratačné mlieko na opaľovanie SPF 30 200 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASTRID SUN Hydratačné mlieko na opaľovanie SPF 30 200 ml

Doprajte vašej pokožke bezpečné opaľovanie s hydratačným mliekom Astrid Sun OF 30! Mlieko na opaľovanie poskytuje pokožke ochranu počas slnenia a zároveň sa o pokožku stará. Jedinečné zloženie je obohatené o D-panthenol a multivitamínový komplex (Beta-karotén, vitamíny A, E, F), ktorý bojuje proti známkam starnutia a odďaľuje vznik nových vrások. Jemná vodoodolná textúra sa ľahko rozotiera a znižuje nutnosť opakovania nanášania prípravku po každom kúpaní. Telové mlieko udrží vašu pokožku hebkú, dokonale hydratovanú a zdravú.

Hlavné prednosti

  • Vysoká ochrana OF 30
  • Multivitamínový komplex Beta-karotén, A, E, F predchádza vzniku nových vrások
  • Vyvážený pomer ochranných filtrov UVA + UVB
  • Nemastná textúra
  • Vodoodolné
  • Ľahko sa aplikuje a rýchlo sa vstrebáva

Použitie:
Nanášajte na suchú pokožku pred pobytom na slnku a rozotrite, okrem okolia očí.

Zloženie:
Aqua, Octocrylene, Homosalate, Etylhexyl salicylate, C 12-15 alkyl benzoate, Dicaprylyl carbonate, Glycerín, Glyceryl Stearate citrate, Butyl hethoxydibenzoylmethane, CYCLOPENTASILOXANE, Aluminum starch octenylsuccinate, cetearyl alcohol, butylénu glycol, Tricontanyl PVP, Panthenol, Betaín, Capryllic Capric Triglyceride , Tocopheryl acetate, Parfum, Arachis hypogaea oil, Daucus carota sativa root extract, Izopropyl myristate, Beta-CAROTENE, Tocopherol, Lecithin, Ascorbyl palmitate, glyceryl Stearate, glyceryl Oleate, Xanthan gúm, Allantoin, Diethylhexylsyringylidenemalonate, kyseliny linoleovej, PEG-20 glyceryl laurate, Polysorbate 20, Retinyl palmitate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Caprylyl glycol, Decylene glycol, Alpha Isomethyl ionone, Benzyl salicylate, Hydroxycitronellal, Hexyl cinnamal, Eugenol, Coumarin, Limonene, linalol, Geraniol, Tetrasodium EDTA, BHT, Citric acid, Sodium hydroxide

 

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 200 ml

Typ pleti

Typ pleti Všetky typy

Vlastnosti

Účinok Hydratačný, Ochranný, Opaľovací

Ochranný faktor

Ochranný faktor 30 SPF

Typ produktu

Fáza opaľovania Opaľovanie
Typ prípravku Mlieko

Určenie

Určenie Pre dospelých
Kód:  KSOP0221
Produktové číslo:  8592297000341
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19