Obnoviť stránku

ASTRID SUN Detský krém na opaľovanie OF50 75 ml

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASTRID SUN Detský krém na opaľovanie OF50 75 ml

Opaľovací krém Astrid Sun OF 50 chráni deti pred škodlivými slnečnými lúčmi. Krém je vysoko vodoodolný a je vhodný na telo i tvár. Chráni predovšetkým pred škodlivými vplyvmi UV, infračerveným žiarením a viditeľným svetlom. Krém Astrid má vyvážený pomer ochranných filtrov. Obsahuje D-panthenol a multivitamínový komplex. Je navyše vyvinutý tak, aby sa minimalizovalo riziko alergických reakcií.

Kľúčové vlastnosti opaľovacieho krému Astrid Sun OF50 75ml

  • Opaľovací krém Astrid SunOF50 je určený pre deti
  • Chráni pred škodlivým UV žiarením a infračerveným svetlom
  • Je vysoko vodoodolný
  • Astrid Sun Poskytuje vyvážený pomer ochranných filtrov
  • Obsahuje D-panthenol a multivitamínový komplex
  • Vhodný pre alergikov

Použitie:
Nanášajte na suchú pokožku pred pobytom na slnku a rozotrite, okrem okolia očí.

Zloženie:
Aqua, Homosalate, Octocrylene, Ethylhexyl salicylate, Butyl methoxydibenzoylmethane, C12-15 alkyl benzoate, Glycerin, Ethylhexyl isononanoate, Ethylhexyl methoxycinnamate, Phenylbenzimidazole sulfonic acid, Potassium cetyl phosphate, Bis-ethylhexyloxyphenol methoxyphenyl triazine, Butylene glycol, Undecane, Hydrogenated palm glycerides, Arginine, Cetearyl alcohol, Cetearyl nonanoate, 7-dehydrocholesterol, 1,2-hexanediol, Allantoin, Beta-glucan, Betaine, Bisabolol, Caprylyl glycol, Carnosine, Decylene glycol, Ethylhexylglycerin, Helianthus annuus seed oil, Octyldodecanol, Panthenol, Parfum, Polyacrylate crosspolymer-6, Silica, Sodium cetearyl sulfate, Sodium chloride, Sodium hydroxide, Sodium sulfate, T-butyl alcohol, Tocopherol, Tocopheryl acetate, Triacontanyl PVP, Tridecane, Xanthan gum, BHT, Phenoxyethanol, Sodium benzoate, Tetrasodium EDTA


Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 75 ml

Ochranný faktor

Ochranný faktor 50 SPF

Typ produktu

Fáza opaľovania Opaľovanie
Typ prípravku Krém
Kód:  OPA151
Produktové číslo:  8592297004035
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12