Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

ASTRID SUN Detské mlieko na opaľovanie sprej SPF 30 200 ml

4,7 3 hodnotení

ASTRID SUN Detské mlieko na opaľovanie sprej SPF 30 200 ml

Doprajte vašim deťom bezpečný pobyt na slnku s mliekom na opaľovanie Astrid Sun OF 30! Telové mlieko poskytuje detskej citlivej pokožke ochranu počas slnečných dní a zároveň sa o pokožku stará. Jedinečné zloženie je obohatené o D-panthenol a multivitamínový komplex (vitamíny A, E, F). Jemná vodoodolná textúra sa ľahko rozotiera a znižuje nutnosť opakovanie nanášania prípravku po každom kúpaní. Mlieko na opaľovanie v spreji udrží pokožku dieťaťa hebkú, dokonale hydratovanú a zdravú.

Hlavné prednosti

  • Vysoká ochrana OF 30
  • Extra ošetrujúci multivitamínový komplex D-panthenol, A, E, F
  • Pre citlivú detskú pokožku
  • Vyvážený pomer ochranných filtrov UVA + UVB
  • S minerálnymi filtrami
  • Hypoalergénne
  • Vysoko vodoodolný
  • Ľahko sa aplikuje a rýchlo sa vstrebáva

Použitie:
Nanášajte na suchú pokožku pred pobytom na slnku a rozotrite, okrem okolia očí.

Zloženie:
Aqua, Octocrylene, Etylhexyl salicylate, Homosalate, Butyl methoxydibenzoylmethane, Glycerín, C 12-15 alkyl benzoate, CYCLOPENTASILOXANE, diizopropyl adipate, Phenylbenzimidazole sulfonic acid, Arginine, Etylhexyl isononanoate, Panthenol, Caprylic/Capric triglyceridy, Tocopheryl acetate, Parfum, Arachis hypogaea oil , Daucus carota sativa root extract, Izopropyl myristate, Beta CAROTENE, Tocopherol, Diethylhexyl syringylidenemalonate, kyseliny linoleovej, PEG-20 glyceryl laurate, Polysorbate 20, Retinyl palmitate, Ehylhexylglycerin, Caprylyl glycol, Decylene glycol, Acrylates / C12-22 alkyl methacrylate copolymer, propanediol, Potassium cetyl phosphate, hydrogenated palm glycerides, Polyglyceryl-3 methylglucose distearate, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Acrylates/C10-30 alkyl acrylate crosspolymer, Lecithin, Ascorbyl palmitate, Glyceryl Oleate, Allantoin, Bisabolol, Phenoxyethanol, Disodium EDTA, BHT, Citric acid, Sodium hydroxide

 

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 200 ml

Typ pleti

Typ pleti Citlivá, Všetky typy

Vlastnosti

Účinok Hydratačný, Hypoalergénny, Ochranný

Ochranný faktor

Ochranný faktor 30 SPF

Typ produktu

Fáza opaľovania Opaľovanie
Typ prípravku Mlieko
Rozsah Na tvár, Na telo

Určenie

Určenie Pre dospelých, Pre deti

Účinok

Účinok Hydratačný, Hypoalergénny

Typ

Typ pokožky Citlivá (sensitive), Detská
Kód:  KSOP0230
Produktové číslo:  8592297000631
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02