Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

ASTRID SUN Detské mlieko na opaľovanie OF 30 200 ml + Hydratačné mlieko na opaľovanie OF 10 80 ml 

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASTRID SUN Detské mlieko na opaľovanie OF 30 200 ml + Hydratačné mlieko na opaľovanie OF 10 80 ml 

Kozmetická sada na opaľovanie ASTRID SUN ponúka vám aj vašim deťom hneď dva skvelé prípravky na ochranu pokožky pred škodlivými účinkami slnečného žiarenia, deské mlieko na opaľovanie s ochranným faktorom 30 a hydratačné mlieko na opaľovanie s ochranným faktorom 10. Hydratačné mlieka na opaľovanie od tradičnej českej značky Astrid obsahujú inovatívnu slnečnú technológiu, ktorá pokožke poskytuje účinnú ochranu pred škodlivým UV aj infračerveným žiarením. Ich nové zloženie poskytuje aktívnu ochranu vďaka komplexu antioxidantov a pomáha posilňovať prirodzenú obranyschopnosť pokožky detí i dospelých. So slnečnou kozmetikou Astrid stavíte na istotu.

Kľúčové vlastnosti kozmetickej sady na opaľovanie ASTRID SUN

  • Sada dvoch prípravkov na opaľovanie od tradičnej českej značky Astrid
  • Hydratačné mlieka na opaľovanie z kozmetického radu Astrid Sun
  • Prípravky na ochranu pokožky pred škodlivými účinkami slnečného žiarenia
  • Detské mlieko na opaľovanie OF 30 s vysokou mierou ochrany
  • Hydratačné mlieko na opaľovanie OF 10 s nízkym stupňom ochrany
  • Inovatívna širokospektrálna fotostabilná ochrana pred UVA/UVB/IR/VL
  • Detské mlieko špeciálne vyvinuté pre ochranu citlivej detskej pokožky
  • Hydratačné mlieko poskytujúce aktívnu antioxidačnú ochranu pokožky
  • Slnečná kozmetika pre výživu, hydratáciu, posilnenie a ochranu pokožky tváre i celého tela
  • Dermatologicky testovaná, vodoodolná kozmetika na opaľovanie

Vysoký stupeň ochrany detskej pokožky s detským mliekom na opaľovanie Astrid Sun

Doprajte citlivej pokožke vašich detí bezpečné opaľovanie s detským mliekom na opaľovanie Astrid Sun OF 30. Mlieko na opaľovanie poskytuje detskej pokožke vysoký stupeň ochrany počas slnenia a zároveň sa o ňu stará, bolo vyvinuté špeciálne pre ochranu citlivej detskej pokožky. Jedinečné zloženie detského mlieka je obohatené o provitamín D a ß-glukán, ktorý podporuje prirodzenú obranyschopnosť detskej pokožky a zlepšuje jej odolnosť pred nepriaznivými vonkajšími vplyvmi. Jemná, vodoodolná textúra mlieka pre deti sa ľahko rozotiera a rýchlo vstrebáva a pomáha minimalizovať možné podráždenie a sčervenanie detskej pokožky. Extra ošetrujúce zloženie mlieka na opaľovanie bolo vyvinuté tak, aby minimalizovalo možnosť alergických reakcií. Citlivú detskú pokožku, a to tváre aj tela, udrží hebkú, dokonale hydratovanú a zdravú.

Zloženie:
Aqua, Octocrylene, Homosalate, C12-15 Alkyl Benzoate, Ethylhexyl Salicylate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Glyceryl Stearate Citrate, Dicaprylyl Carbonate, Silica, Glycerin, Butylene Glycol, Cyclopentasiloxane, Cetearyl Alcohol, Ethylhexyl Triazone, 7-Dehydrocholesterol, 1,2-Hexanediol, Allantoin, Beta-Glucan, Betaine, Bisabolol, Butyrospermum Parkii Butter, Caprylyl Glycol, Carnosine, Citric Acid, Decylene Glycol, Ethylhexylglycerin, Glyceryl Stearate, Hydroxyergyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyltaurate Copolymer, Isohexadecane, Octyl Dodecanol, Panthenol, Parfum, Polysorbate 60, Sorbitan Isostearate, Titanium Dioxide (Nano), Tocopherol, Tocopheryl Acetate, Triacontanyl PVP, Xanthan Gum, BHT, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Sodium Hydroxide, Tetrasodium EDTA

Spôsob použitia:
Nanášajte na suchú pokožku pred pobytom na slnku a dôkladne rozotrite, okrem okolia očí. Na ochranu pokožky celého tela dospelej osoby priemernej veľkosti treba 36 g opaľovacieho prípravku, tj. približne asi 6 čajových lyžičiek. U detí použite množstvo úmerné veľkosti dieťaťa.

Stupeň ochrany:
OF 30

Objem:
200 ml

Kvalitná starostlivosť so slnečnou kozmetikou od tradičnej českej značky Astrid

Doprajte pokožke vašej tváre aj celého tela bezpečné opaľovanie s hydratačným mliekom Astrid Sun OF 10. Mlieko na opaľovanie poskytuje pokožke nízky stupeň ochrany počas slnenia a zároveň sa o ňu stará. Jedinečné zloženie je obohatené o D-panthenol a multivitamínový komplex (Beta-karotén, vitamíny A, E, F). D-panthenol podporuje hydratáciu pokožky a pomáha ju udržať na optimálnej úrovni. Komplex vitamínov zase efektívne bojuje proti známkam starnutia. Pokožke totiž poskytuje aktívnu antioxidačnú ochranu, a tak odďaľuje vznik vrások. Jemná, vodoodolná textúra hydratačného mlieka na opaľovanie sa ľahko rozotiera a znižuje nutnosť opakovania nanášania prípravku po každom kúpaní. Mlieko na opaľovanie udrží vašu pokožku hebkú, dokonale hydratovanú a zdravú

Zloženie:
Aqua, Octocrylene, C12-15 Alkyl Benzoate, Ethyl Hexyl Salicylate, Glyceryl Stearate Citrate, Glycerin, Homosalate, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Cyclopemtasiloxane, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Alcohol, Dicaprylyl Carbonate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Butylene Glycol, Mauritia Flexuosa Fruit Oil, Allantoin, Arachis Hypogaea Oil, Ascorbyl Palmitate, Beta-Carotene, Betaine, Caprylyl Glycol, Carnosine, Citric Acid, Daucus Carota Sativa Extract, Decylene Glycol, Ethylhexylglycerin, Glyceryl Oleate, Glyceryl Stearate, Helianthus Annuus Seed Oil, Isopropyl Gydroxidemyristate, Lecithin, Lycopene, Panthenol, Parfum, Sodium, Solanum Lycopersicum Seed Oil, Tocopherol, Tocopheryl Acetate, Triacontanyl PVP, Vaccinium Macrocarpon Seed Oil, Xanthan Gum, BHT, Phenoxyethanol, Tetrasodium EDTA, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Salicylate, Coumarin, Eugenol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool

Spôsob použitia:
Nanášajte na suchú pokožku tváre, krku a dekoltu pred pobytom na slnku a rozotrite, okrem okolia očí. Na ochranu pokožky celého tela dospelej osoby priemernej veľkosti treba 36 g opaľovacieho prípravku, tj. približne asi 6 čajových lyžičiek. U detí použite množstvo úmerné veľkosti dieťaťa.


Stupeň ochrany:
OF 10


Objem:
80 ml

Kozmetická sada obsahuje:
1× mlieko pre vysokú ochranu detskej pokožky ASTRID SUN Detské mlieko na opaľovanie OF 30
1× mlieko pre nízku ochranu pokožky ASTRID SUN Hydratačné mlieko na opaľovanie OF 10


Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 280 ml

Ochranný faktor

Ochranný faktor OF 30 + OF 10

Typ produktu

Fáza opaľovania Opaľovanie
Typ prípravku Mlieko
Kód:  OPA056
Produktové číslo:  8592297004431
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08