Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

ASTRID Soft Skin pleťové mlieko 200 ml

4,8 5 hodnotení
Cenová bomba
3,16 € Ušetríte 0,75 €

ASTRID Soft Skin pleťové mlieko 200 ml

Zjemňujúce čistiace pleťové mlieko ASTRID Soft Skin účinne pleť vyčistí, zbaví ju všetkých nečistôt a perfektne odlíči make-up. Je vhodné pre suchú a citlivú pleť všetkých vekových skupín. Veľkou prednosťou prípravku je, že pleť nevysušuje a udržuje optimálnu úroveň jej hydratácie. Poskytuje pokožke komfort a zanecháva ju čistú a dokonale odlíčenú, pôsobiacu zdravým vzhľadom.Jemné zloženie mlieka je obohatené o minerály a D-panthenol. Prípravok bol dermatologicky testovaný.
Aktívne látky:
Minerály a D-panthenol pleť upokojujú a pomáhajú ju zachovať hladkú, vláčnu a hydratovanú.
Použitie:
Prípravok naneste pomocou vatového tampónu na tvár, krk a dekolt a jemnými krúživými pohybmi pleť vyčistite.
Zloženie:
Aqua, Paraffinum liquidum, Glyceryl Stearate, cetearyl alcohol, Glycerín, Ceteareth-20, Ceteareth-12, Cetyl palmitate, Dicaprylyl éter, Dimethicone, Carbomer, Tocopheryl acetate, Allantoin, Panthenol, Soluble Collagen, glycogén, Hydrolyzed elastín, Sorbic acid, Sodium vďaka Succinate, Zinc gluconate, Magnesium aspartam, Copper gluconate, Parfum, Tetrasodium EDTA, Sodium hydroxide, Glyceryl laurate, Phenoxyethanol

 

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 200 ml

Typ pleti

Typ pleti Citlivá, Suchá
Kód:  PLK277
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8592297000150
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08