Obnoviť stránku

ASTRID Perfect Skin CC krém OF 20 light 40 ml

5 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pri kúpe 1 ks 4,19 €/ks
Pri kúpe 2 ks 3,42 €/ks
Pri kúpe 3 a viac ks 3,04 €/ks

ASTRID Perfect Skin CC krém OF 20 light 40 ml

Rokmi overená česká značka Astrid prináša recept na dokonalú pleť! CC krém Perfect Skin je hydratačný tónovací krém, ktorý poskytuje optimálne krytie a zjednocuje farebný tón pleti. Vďaka minerálnym pigmentom a rastlinným kmeňovým bunkám bude vaša pleť hebká a žiarivá po celý deň. Krém kryje nedokonalosti pleti, ako sú pupienky, škvrnky, známky únavy i jemné vrásky, rozjasňuje pleť a zdôrazňuje jej prirodzený vzhľad. Aktívna zložka Hydroviton Plus s mikrofragmentovanou kyselinou hyalurónovou vašu pleť okamžite hydratuje, na dobu až 24 hodín. Navyše disponuje aj OF 20, ktorý chráni pleť pred slnečným žiarením a predčasným starnutím.

Parametre a špecifikácie:

Odtieň:
light

Zloženie:Aqua,cCyclopentasiloxane, Octocrylene, CI 77891, Dimethicone, Glycerin, Dicaprylyl ether, Ricinus communis seed oil, Coco-glucoside, Cetearyl alcohol, Panthenol, Cetyl palmitate, Butyl methoxydibenzoylmethane, PEG-12 dimethicone, Ethylhexyl triazone, Coconut alcohol, Capryloyl glycine, Globularia cordifolia callus culture extract, Tocopheryl acetate, Copernicia cerifera cera, Cera alba, Pentylene glycol, Cydonia oblonga fruit juice, Fructose, Urea, Hydrogenated castor oil, Maltose, Hydrolyzed hyaluronic acid, Sodium PCA, Sodium lactate, Trehalose, Allantoin, Sodium hyaluronate, Glucose, Dimethicone crosspolymer, Hydroxyethyl acrylate/sodium acryloyldimethyl taurate copolymer, Parfum, Polyisobutene, Ethylhexylglycerin, Alcohol denat, Sodium glycerophosphate, Sorbitan isostearate, Tetrasodium EDTA, Polysorbate 20, Polysorbate 60, Citric acid, Sodium chloride, Mica, Polyacrylate-13, Sodium hydroxide, henoxyethanol, Potassium sorbate, Benzyl salicylate, Hexyl cinnamal, Limonene, Coumarin, Linalool, Butylphenyl methylpropional, Alpha-isomethyl ionone, CI 77492, CI 77491, CI 77499


Aktívna zložka:
Hydroviton Plus, kyselina hyalurónová

Vodný pre vek:
všetky vekové kategórie

 

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 40 ml

Typ pleti

Typ pleti Normálna

Určenie

Určenie Pre ženy

Účinok

Účinok Tónovací

Vek

Vek Pre všetky vekové kategórie

Doba používania

Podľa doby používania Denný

Typ

Typ produktu CC krém
Kód:  PLK289
Produktové číslo:  8592297000136
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03