Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

ASTRID Moisture Time hydratačný D/N krém 50 ml

5 16 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
3,59 €

ASTRID Moisture Time hydratačný D/N krém 50 ml

Rokmi preverená česká značka Astrid prináša riešenie pre suchú a citlivú pleť! Pleťový krém (denný/nočný) Moisture Time dodáva vašej pleti okamžitú hydratáciu, ktorá pretrváva až po dobu 24 hodín. Vďaka obsahu bambuckého masla je v pokožke uzamknutá vlhkosť a tým je uchránená nadmernému vysušovaniu. Pred voľnými radikálmi a nepriaznivými vonkajšími vplyvmi vašu pleť ochráni tiež výživný vitamínový komplex. Aktívna zložka Hydroviton Plus dodáva vašej pleti okamžitú hydratáciu, takže bude zamatovo hebká a bez pocitu nepríjemného pnutia. Dermatologicky testované.

Parametre a špecifikácie:

Aktívne zložky:
Vitamínový komplex, Hydroviton Plus, Bambucké maslo

Určené pre:
suchá a citlivá pleť

Vhodné pre:
všetky vekové skupiny

Zloženie:
Aqua,Paraffinum liquidum,Glyceryl Stearate,petrolát,glycerín,Cetearyl alcohol,Ceteareth-20,Dimethicone,PEG-100 Stearate,Butyrospermum parkii butter,Panthenol,Dicaprylyl éter,bisabolol,lecitín,Cetyl palmitate,Ceteareth-12,Sodium acrylates copolymer,Soluble Collagen,glycogén,Hydrolyzed elastín,Tocopheryl acetate,Glucose,fructose,Urea,maltózy,Sodium PCA,trehalózy,alantoín,Sodium lactate,Sodium hyaluronate,tocopherol,PEG-8,Sodium chloride,Glyceryl laurate,Pentylene glycol,Tetrasodium EDTA,parfum,Citirc acid,Ascorbic acid,Ascorbyl palmitate,Sodium vďaka Succinate,Sorbic acid,Phenoxyethanol,Sodium hydroxide,Benzyl salicylate,Farnesol,Butylpehnyl methylpropional,Alpha-Isomethyl ionone,linalool,Citronellol,Hexyl cinnamal

 

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ produktu Krém

Určenie

Určenie Pre ženy, Pre mužov

Objem

Objem 50 ml

Účinok

Účinok Hydratačný

Typ pleti

Typ pleti Citlivá, Suchá

Vek

Vek Pre všetky vekové kategórie

Doba používania

Podľa doby používania Denný, Nočný
Kód:  PLK281
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8592297005209
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07