Obnoviť stránku

ASTRID Fresh Skin pleťová voda 200 ml

4,8 13 hodnotení
Cenová bomba
2,89 € Ušetríte 1,20 €

ASTRID Fresh Skin pleťová voda 200 ml

Osviežujúca čistiaca pleťová vodaASTRID Fresh Skin účinne zbavuje pleť zvyškov nečistôt a pomáha sťahovať póry. Je vhodná pre normálnu a zmiešanú pleť všetkých vekových skupín. Čistiaca voda pleť osviežuje a tonizuje, po jej použití je pokožka čistá a svieža, pôsobí zdravým vzhľadom. Jej jemné zloženie je obohatené o minerály a vitamín E. Prípravok bol dermatologicky testovaný.
Aktívne látky:
Minerály a vitamín E vynikajús vojimi vyživujúcimi a antioxidačnými vlastnosťami. Zanechávajú pleť sviežu a tonizovanú.
Použitie:
Po použití čistiaceho mlieka naneste pleťovú vodu pomocou vatového tampónu na tvár, krk a dekolt. Potom pleť ošetrite vhodným pleťovým krémom.
Zloženie:
Aqua, Alcohol denat., Propylene glycol, PEG-40 hydrogenated castor oil, Panthenol, Allantoin, Lactic acid, Zinc gluconate, Magnesium aspartam, Copper gluconate, Tocopheryl acetate, Parfum, Tetrasodium EDTA, Sodium hydroxide, Phenoxyethanol, Chlorophenesin

 

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 200 ml

Typ pleti

Typ pleti Normálna, Zmiešaná
Kód:  PLK275
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8592297000181
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04