Obnoviť stránku

ASTRID Beauty Elixir Hodvábny čistiaci pleťový olej 145 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASTRID Beauty Elixir Hodvábny čistiaci pleťový olej 145 ml

Hodvábny čistiaci pleťový olej od ASTRID je určený na hĺbkové čistenie pleti. Odstraňuje nečistoty a vodoodolný make-up z tváre, očí a pier. Vďaka vzácnym olejom ((pistáciový, marhuľový, olivový a mandľový) obsahuje veľké množstvo vitamínov a antioxidantov, ktoré majú priaznivé účinky na pokožku. Zvláčňujú, regenerujú a hydratujú pleť. Prítomný bisabolol podporuje vstrebávanie účinných látok, pokožku vyhladzuje a má protizápalové a antimikrobiálne účinky. Obsah antioxidantu, vitamínu E, pôsobí protizápalovo, pokožku hojí a chráni pleť pred radikálmi z UV žiarenia. ASTRID Beauty Elixir Hodvábny čistiaci olej je vhodný pre všetky typy pleti. Prípravok bol dermatologicky a oftalmologicky testovaný.

Kľúčové vlastnosti ASTRID Beauty Elixir Hodvábny čistiaci pleťový olej

  • ASTRID Beauty Elixir je určený na hĺbkové čistenie pleti
  • Odstraňuje nečistoty a vodoodolné líčenie z tváre, očí a pier
  • Vďaka vzácnym olejom (pistáciový, marhuľový, olivový a mandľový) obsahuje veľké množstvo vitamínov a antioxidantov
  • Hydrofilný olej zvláčňuje, regeneruje a hydratuje pleť
  • Prítomný bisabolol podporuje vstrebávanie účinných látok, pokožku vyhladzuje, má protizápalové a antimikrobiálne účinky
  • Obsah vitamínu E pôsobí protizápalovo, pokožku hojí a chráni pleť pred radikálmi z UV žiarenia
  • ASTRID Beauty Elixir je vhodný pre všetky typy pleti
  • Prípravok bol dermatologicky a oftalmologicky testovaný

Účinky vzácnych olejov v ASTRID Beauty Elixir

ASTRID Beauty Elixir obsahuje niekoľko vzácnych olejov, vďaka ktorým je účinný a navyše šetrný k pokožke. Pistáciový olej s obsahom vitamínov a antioxidantov pokožku hydratuje, zvyšuje elasticitu kože a eliminuje vrásky. Marhuľový olej je vhodný pre všetky generácie, pôsobí proti vysúšaniu pokožky a regeneruje pokožku. Olivový olej má upokojujúce, hydratačné, protizápalové a hojivé účinky. A mandľový olej pokožku regeneruje, upokojuje a zvláčňuje. Zároveň predchádza vzniku vrások.

Použitie:
Rozotrite 4 – 6 dávok oleja na pleť, pridajte vodu a pokožku masírujte krúživými pohybmi, až sa olej premení v mlieko, následne opláchnite pleť vlažnou vodou.

Zloženie:
Paraffinum liquidium, Caprylic/capric triglyceride, PEG-20 glyceryl triisostearate, Parfum, Pistacia vera seed oil, Prunus amygdalus dulcis oil, Olea europaea fruit oil, Prunus armeniaca kernel oil, Bisabolol, Tocopheryl acetate, BHT, Benzyl salicylate, Hexyl cinnamal, Limonene, Linalool.


Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Bio

Objem

Objem 145 ml

Typ pleti

Typ pleti Normálna
Kód:  KSPL420
Produktové číslo:  8592297002369
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06