Obnoviť stránku

ANTONIO BANDERAS King of Seduction EdT 100 ml

Garancia najlepšej ceny
15,90 €

ANTONIO BANDERAS King of Seduction EdT 100 ml

Ak sa zaujímate o pánske vône, potom by ste mali vyskúšať toaletnú vodu ANTONIO BANDERAS. Pánska toaletná voda ANTONIO BANDERAS vás bude sprevádzať pri každej náročnej úlohe. Zmysly povznáša nevšedná aromatická vôňa, s ktorou zažiaria hlavne aktívni ľudia, ktorí sa neohrozene vrhnú do každého dobrodružstva, odkiaľ sa vynoria silnejší a nabití novou energiou. Siahnite po toaletnej vode ANTONIO BANDERAS, ktorá vám dodá odvahu prejaviť svoje emócie a podeliť sa o svoje pocity.

Hlavné prednosti toaletnej vody ANTONIO BANDERAS King of Seduction EdT 100 ml

  • Toaletná voda ANTONIO BANDERAS kombinuje pánske tóny vôní
  • Hlavnej zložke dominuje aromatická prímes
  • Objem flakónu: 100 ml
  • Vďaka tejto vôni sa stanete očarujúcou pri akejkoľvek príležitosti

Toaletná voda ANTONIO BANDERAS sa môže pochváliť jedinečnou vôňou

Objavte výnimočné okamihy vo všednosti života s toaletnou vodou ANTONIO BANDERAS. Hlavná aromatická vôňa premení váš bežný deň na nezabudnuteľné zážitky plné emócií. Obdržíte flakón s objemom 100 ml. Táto toaletná voda sa hodí na bežné dni, ale urobíte s ňou dobrý dojem aj na slávnostnejších akciách. Iste s ňou zažiarite na prvom rande, romantickej večeri alebo na večierku.

Zloženie

zloženie: ananás, bergamot, grapefruit, melón, zelené jablko, jazmín, morský tón, neroli, ambra, biele pižmo, céder, semiš, vetiver

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Pánske

Druh parfémov

Intenzita vône Toaletná voda (EdT)
Hlavný typ vône Aromatická

Objem

Objem 100 ml
Kód:  Frepar078
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8411061784273

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18