Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

ANGRY BEARDS Shavetta Žižka

4,7 21 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ANGRY BEARDS Shavetta Žižka


Kľúčové vlastnosti britvy na holenie Angry Beards Shavetta Žižka

  • Klasická britva na holenie na bežnú žiletku
  • Tradičné spracovanie a dizajn
  • Ergonomická rukoväť z kvalitného železa a dreva
  • Puzdro je vyrobené z vegánskej kože

Klasické holenie s nádychom moderny

S klasickou britvou Angry Beards sa ponoríte do starého dobrého štýlu holenia, ktoré závisí na istote vašej ruky. Namiesto jednoliatej čepele sú však bežné výmenné žiletky. Takže vám odpadá starosť o veľmi dôležitú ostrosť čepele. Shavetta Žižka vám tak je vždy a okamžite po ruke, keď si len spomeniete, že si chcete upraviť fúzy.


Angry Beards Shavetta Žižka -kvalita v čiernom puzdre

Po rozbalení britvy Shavetta Žižka nájdete v puzdre z vegánskej kože kvalitnú britvu, tak sa môžete pustiť do nezabudnuteľného holiaceho zážitku. V ruke vám odvedie skvelú prácu kvalitné drevo a oceľ, ktoré do seba dokonale zapadá.

Holenie bez kvapky krvi

Pri pravidelnom holení sa určite chcete vyvarovať poraneniam, ktoré sú na tvári jednoznačne vidieť a už vôbec nechcete riešiť hlboké rany zaliate prúdmi krvi. So shavettou od Angry Beards sa žiadneho krviprelievania nemusíte obávať. Vďaka ostriu žiletky, ktoré trčí len 0,5 mm, sa minimalizuje možnosť porezania a tento klasický štýl holenia je vhodný aj pre úplných nováčikov britvou nepobozkaných.


S Angry Beards Shavetta Žižka budete mať v ruke kus váhy

Pripravte sa, že britva Žižka je vďaka kovovej rukoväti výrazne ťažšia. Jej váha je však rovnomerne rozdelená medzi rukoväť a rameno, ťažisko nájdete o niečo bližšie rukoväti. Jej hmotnosť nikomu neuškodí, ale nesmiete byť žiadna padavka a užiť si v ruke kus stroja, ktorý vám dokonale poslúži.

Používanie:

Žiletku zlomte v polovici (obe polovice môžete použiť), na konci shavetty odklopte poistku, rozdeľte listy ramena a vložte žiletku dovnútra. Potom na ňu priklopte rameno a potom poistku. A teraz hurá na úpravu fúzov. Pri správnom vložení trčí len malý kúsok žiletky (0,5 mm). Preto si ju môžu dovoliť aj úplní začiatočníci v holení s britvou.


Kód:  HOL361
Produktové číslo:  8594205594089
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02