Obnoviť stránku

ANGRY BEARDS Safe

4,9 92 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ANGRY BEARDS Safe

Kľúčové vlastnosti kefy na fúzy ANGRY BEARDS Safe

  • Okrúhla cestovná kefa na fúzy ANGRY BEARDS Safe pohodlne padne do ruky
  • Diviačie štetiny vsadené do dubového dreva zabezpečia antistatický efekt pri prečesávaní
  • Ľahko prečešte fúzy od korienkov ku končekom
  • Pravidelným používaním kefy budú fúzy upravené, zdravé a stimuluje sa tak ich rast
  • Do kefy ANGRY BEARDS Safe vás čaká len jednorazová investícia, pretože vám vydrží navždy

Unikátnu starostlivosť pre mužské fúzy prináša guľatá cestovná kefa ANGRY BEARDS Safe, ktorú môžete opakovane nosiť so sebou bez toho, aby sa poškodila. Jednoducho ju po použití vložíte do perfektne padnúceho plechového saferu. Diviačie štetiny vsadené do dubového dreva tvoria celistvý dizajn kefy, ktorý pohodlne padne do ruky. Ľahko s ňou prečešete fúzy od korienkov ku končekom a tým stimulujete ich rast santistatickým efektom.


Vydržínavždy

Pravidelným používaním, ideálne dvakrát denne, docielite upravené a zdravo vyzerajúce fúzy. ANGRY BEARDS Safe kúpite len raz, pretože vám vydrží navždy.

Safer zaistí bezpečie ako v sejfe

Až dokončíte svoju pravidelnú úpravu fúzov, vložte svoju kefu ANGRY BEARDS Safe do plechového obalu. Ten je vystlaný laserom rezanou penou na mieru. Nemôže sa tak stať, že by sa kefa na fúzy ANGRY BEARDS Safe nevhodne uložila, zničilo sa dubové drevo, alebo sa ohli či rozstrapkali diviačie štetiny, a to ani pri náraze a páde. Plechový Safer je ako trezor a lôžko dohromady. Jeho parametre 6 cm na výšku a 8,7 cm po obvode súideálne na cestovanie.


Odporúčania pre vaše fúzy

Kefa na fúzy ANGRY BEARDS Safe nie je len nástroj pre príjemné poškrabkanie. Prečesávanie fúzov je dokonca nutnosť. Pokiaľ si svoje fúzy  pravidelne dvakrát za deň poriadne prečešete kefou z diviačích štetín, zbavíte pokožku odumretých buniek. Tie by mohli mať pri nedostatočnom ošetrení za následok aj vypadávanie fúzov. Ale pozor! Ani prehnane časté prečesávanie nie je žiaduce. Mohlo by dôjsť k podráždeniu a zápalu pokožky či lámavosti fúzov.Pri použití ošetrujúcich olejčekov alebo balzamov docielite prečesávaním ich rovnomerné nanášanie. Kefou ANGRY BEARDS Safe budete fúzy stimulovať k rastu, zabezpečíte antistatický efekt, ošetríte ich a dokonale upravíte.

Použitie:
Kefujte fúzy vždy až po použití prípravku. Vyhnite sa kefovaniu nasucho, pretože dochádza k nepríjemnému dreniu a fúzy sa tak môžu lámať alebo poškodiť. Úplne stačí kefovať bradu raz alebo dvakrát denne. Príliš časté kefovanie môže viesť k vypadávaniu fúzov, takže aj tu platí, že menej je niekedy viac.


Parametre a špecifikácia

Typ produktu

Typ produktu Kefa na fúzy
Kód:  KSMU0431
Produktové číslo:  8594205594065
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16