Obnoviť stránku

ANGRY BEARDS Mič Bjukenen Matt Clay 120 g

4,2 21 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ANGRY BEARDS Mič Bjukenen Matt Clay 120 g

Kľúčové vlastnosti ílu na vlasy ANGRY BEARD Mič Bjukenen Matt Clay

  • Originálny kozmetický produkt od českej značky Angry Beards
  • Špeciálny íl na vlasy s ľahkou, príjemnou a sviežou pánskou vôňou
  • Íl pre styling vlasov s ľahkou fixáciou pre dlhotrvajúci účes
  • Bohatá výživa pre vlasy aj vlasovú pokožku
  • Nedbalo elegantný, prirodzene matný vzhľad vlasov
  • Nezanecháva na rukách nepríjemný mastný ani lepivý film
  • Nestvrdne vo vlasoch, umožňuje meniť účes počas dňa
  • Zloženie na vodnej báze pre jednoduché vymytie z vlasov
  • Ideálny na každodenné použitie

Poctivý český íl na úpravu vlasov.

ANGRY BEARDS predstavuje ľahko tužiaci íl na vlasy Mič Bjukenen Matt Clay pre muža, ktorý vám umožní jednoducho vytvoriť prirodzene matný, nedbalo elegantný účes. Íl má jemnú textúru, je veľmi ľahko spracovateľný, a pretože na vlasoch úplne nestvrdne, môžete účes opakovane meniť a upravovať aj počas dňa.

Nielen styling

Vďaka základu na vodnej báze sa z vlasov veľmi ľahko vymýva, a je preto ideálny na každodenné použitie. Vlasy navyše zbaví nečistôt a im aj pokožke poskytne veľa živín a minerálov. Jeho výhodou je aj to, že počas aplikácie nezanecháva na rukách mastný alebo lepivý film. Íl na vlasy vás očarí aj svojou ľahkou, sviežou, klasickou pánskou vôňou.

Tak akurát vôňa

Chcete, aby vaše vlasy pekne voňali, ale samotná vôňa neprebíjala váš parfém? V tom prípade bez obáv siahnite po íle na vlasy Mič Bjukenen Matt Clay a nahoďte svoj štýlový účes.

Ošetrujúce látky:

Kaolín – je surovina využívaná najmä pri výrobe pleťových masiek. Má totiž výborné čistiace, upokojujúce a zmatňujúce účinky, dokáže účinne absorbovať z pokožky nadbytočný kožný maz a nečistoty, pomáha odstrániť odumreté kožné bunky.

Lanolín – tiež vytvára ochrannú vrstvu, ktorá chráni pred prenikaním škodlivých vplyvov, ktoré narúšajú štruktúru vlasov a kože. Dobre zvláčňuje a vyhladzuje. Funguje skvele pri obnove zničených vlasov. Je skvelým zmäkčovadlom, a preto sa tiež používa ako kondicionér.

Včelí vosk – vďaka nemu vaša pokožka, a hlavne vlasy dostanú poriadny styling a starostlivosť aj pri extrémnom zaťažení.

Použitie:

Prstom naberte potrebné množstvo, to votrite do dlane a poriadne rozmačkajte v oboch dlaniach aj medzi prstami. Potom naneste do vlasov všade tam, kde tomu chcete dať tvar a poriadok. Od korienkov ku končekom nehľadiac na štýl, ktorý chcete vytvoriť. Toto je crazy fáza, takže ho fakt len naneste všade. Tomuto dajte napríklad pol minúty a potom sa pustite do finálneho tvarovania. Účes môžete počas dňa meniť, a keď vás omrzí, stačí opláchnuť a íl je preč.

Zloženie:
Aqua, Vp / Va Copolymer, Kaolín, Lanolín, Cera Alba, hydrogenated Coconut Oil, cetearyl Alcohol, Ceteareth-20, C30-45 Alkyl Dimethicone, Parfum, Phenoxyethanol, Triethylene Glycol, C30-45 Olefin


Parametre a špecifikácia

Typ

Typ produktu Hlína

Určenie

Určenie Pre mužov

Účinok

Účinok Výživa, Fixácia

Typ vlasov

Typ vlasov Všetky typy vlasov

Objem

Objem 120 ml

Stupeň fixácie

Stupeň fixácie Ľahká fixácia

Ochrana vlasov

Ochrana vlasov pred Nemá ochrannú funkciu
Kód:  KSMU0433
Produktové číslo:  8594205591026
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18