Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

ANGRY BEARDS Jack Saloon Large

4,9 17 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Zľavnené -5 %
56,90 € 59,90 €

ANGRY BEARDS Jack Saloon Large

Darčeková kozmetická sada ANGRY BEARDS Jack Saloon Large

štýlová súprava na bradu a fúzy.

Doprajte brade a fúzom to najlepšie od českej značky ANGRY BEARDS. Jej poctivé produkty vás príjemne prekvapí svojou kvalitou a pobaví svojim osobitým humorom. Šampón ANGRY BEARDS má zloženie na báze rastlinných olejov, vďaka ktorým nedochádza k vysušovaniu brady, fúzov a kože, po umytí odolávajú statickej elektrine a sú lepšie rozčesateľné. Či už je potrebné upraviť len pár neposedných fúzov alebo skrotiť celú bradu, vosk vám urobí presne túto službu. Vosk na fúzy a bradu ANGRY BEARDS dodá vašej brade a fúzom lesk a hlavne tvar, ktorý vás nesklame, nech už robíte čokoľvek. Vytvára neviditeľný ochranný film, ktorý chráni pred nehostinnými vplyvmi či slniečkom. Vďaka svojmu zloženiu z pravého včelieho vosku pôsobí antibakteriálne a urýchľuje hojenie poranenej pokožky. Odporúčame používať v kombinácii s balzamom ANGRY BEARDS, ktorý poskytuje vhodnú výživu brade, fúzom a koži.

Darčeková kozmetická sada ANGRY BEARDS Jack Saloon Large

Súprava na bradu a fúzy ANGRY BEARDS Jack Saloon Large

Mužská kozmetika na bradu a fúzy

Vysoká kvalita spracovania

Dokonalá hydratácia a regenerácia brady, fúzov aj kože

Podmanivá vôňa, ktorá vydrží po celý deň

Redukovaný obsah alergénov

Poctivé české výrobky

Darčeková kozmetická sada ANGRY BEARDS Jack Saloon Large
Darčeková kozmetická sada ANGRY BEARDS Jack Saloon Large

Kompletná starostlivosť o bradu aj fúzy

So šampónom na bradu a fúzy vyčistíte a olej s balzamom sa postarajú o ich 5-hviezdičkovú starostlivosť. Voskom potom bradu a fúzy ľahko upravíte do požadovaného tvaru.

Darčeková kozmetická sada ANGRY BEARDS Jack Saloon Large

vôňa Jack & smooth

Užite si už legendárnu vôňu Jack Saloon, ktorú nájdete v oleji. A keď vyrazíte von, použite mäkký balzam Carl Smooth, ktorý vonia ako mandľové maslo.

Darčeková kozmetická sada ANGRY BEARDS Jack Saloon Large

balenie darčekov

Súpravu si môžete kúpiť pre seba, alebo s tým potešiť niekoho ďalšieho. Priamo tak, ako ju obdržíte, je možné ju darovať – tak dobre vyzerá.

Darčeková kozmetická sada ANGRY BEARDS Jack Saloon Large

multifunkčné použitie

Po spotrebovaní alebo vybalení všetkých produktov môžete plechový box použiť na čokoľvek budete chcieť.

Darčeková kozmetická sada ANGRY BEARDS Jack Saloon Large

PRODUKTY, KTORÉ MUŽI OCENIA

Ide o tie najobľúbenejšie výrobky zasadené do luxusného dizajnového plechu. Súprava obsahuje všetko na kompletnú starostlivosť o bradu a fúzy. Olejček, balzam, vosk aj šampón, to všetko v plnej veľkosti.

používanie

Šampón: Stačí dať trocha šampónu do dlane a ľahko napeniť. Naneste ho na kožu, bradu aj fúzy a jemne vmasírujte. Opláchnite vlažnou vodou.
Balzam: Vyškrabte prstom potrebné množstvo balzamu, v závislosti na dĺžke brady a fúzov. Vložte medzi prsty, trením rozohrejte a rozotrite do oboch dlaní. Potom rovnomerne naneste na fúzy a fúzy. Odporúčané aplikovanie je 1 – 2-krát denne.

Olej: Najlepší účinok možno dosiahnuť aplikáciou po osprchovaní, kedy sú póry otvorené a olej tak môže naplno pôsobiť. Nakvapkajte potrebné množstvo do dlane, rovnomerne rozotrite medzi obe dlane a votrite do brady a fúzov až na kožu. Je dobré po aplikácii bradu aj fúzy vykefovať. Odporúčané dávkovanie je 1 – 2-krát denne.
Vosk: Naberte do prstov potrebné množstvo vosku v závislosti od dĺžky a hustoty brady a fúzov. Rozotrite vosk v dlaniach a naneste na bradu aj fúzy. Odporúča sa používať 1-krát denne.

Darčeková kozmetická sada ANGRY BEARDS Jack Saloon Large

Zloženie

Šampón na fúzy: Voda, C14-16 Olefin sulfonát sodný, Coco Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, chlorid sodný, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Polyglyceryl-4 Caprate, Polyquaternium-7, parfum, zložky parfumu (Coumarin, Linalool, Alpha-izometyl Ionone), Fenoxyetanol, Triethylene Glycol, benzoan sodný, kyselina citrónová.
Balzam: Bambucké maslo, včelí vosk, Kokosový Olej, Coco-Caprylate / Caprate, lanolín, mandľový olej, Arganový Olej, parfum, zložky parfumu (Citronellol, Coumarin, Eugenol, Geraniol, Limonene, Linalool, Benzyl Alcohol, Alpha-izometyl Ionone), vitamín E, Beta-Sitosterol, Squalene, Propyl Gallate, Ascorbyl palmitate, Propylene Glycol, Hydrogenated Vegetable Glycerides Citrate.
Olej: Mandľový olej, Coco-Caprylate / Caprate, argánový olej, avokádový olej, ovsený olej, parfum, zložky Parfumu (Cinnamal, Coumarin, Limonene, Linalool, Alpha-izometyl Ionone), vitamín E.
Vosk: Lanolín, včelí vosk, mandľový olej, argánový olej, parfum, zložky parfumu (Benzyl Salicylate, Citronellol, Eugenol, Geraniol, Limonene, Linalool, Alpha-izometyl Ionone).

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pánske

Určenie

Určenie Pánske
Typ Starostlivosť o fúzy
Kód:  KSMU0435
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8594205593006
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17