Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

ANGRY BEARDS Christopher the Traveller

4,9 17 hodnotení

ANGRY BEARDS Christopher the Traveller


Kľúčové vlastnosti darčekovej sady Angry Beards Christopher the Traveller

  • Mužská kozmetika na fúzy
  • Angry Beards je vysokokvalitná kozmetika
  • Poctivé české výrobky
  • Dokonalá hydratácia a regenerácia fúzov aj pokožky
  • Podmanivá vôňa, ktorá vydrží počas celého dňa
  • Šampón Angry Beards zabezpečí dokonalé a šetrné umytie fúzov
  • Redukovaný obsah alergénov

Ideálny darček pre muža

Či už kupujete darček pre svojho blízkeho, alebo chcete odmeniť sami seba, s touto sadou nesiahnete vedľa. Sada je poskladaná z bestsellerov od výrobcu Angry Beards. Punc tomu dáva luxusná čierno-biela plechová kazeta, ktorú len tak nevyhodíte do koša aj po spotrebovaní výrobkov.

Všetko pre kompletnú starostlivosť o fúzy

Ide o tie najobľúbenejšie výrobky zasadené do luxusného dizajnového plechu. Sada obsahuje všetko pre kompletnú starostlivosť o fúzy. Olejček, balzam, vosk aj šampón, to všetko v plnej veľkosti.


Vyberať môžete hneď z dvoch variantov. Tieto sady sa líšia v oleji a balzame. V jednej sade nájdete olej Jack Saloon a balzam Carl Smooth. V druhej sade nájdete olej Christopher the Traveller a balzam Steve the CEO. Je teda čisto na vás, ktorá sada vás oslní, a ktorú si vyberiete.


Šampón na fúzy Angry Beards

Doprajte fúzom to najlepšie od českej značky Angry Beards. Jej poctivé produkty vás príjemne prekvapia svojou kvalitou a pobavia svojim osobitým humorom. Šampón Angry Beards má zloženie na báze rastlinných olejov, vďaka ktorým nedochádza k vysušovaniu fúzov a kože, po umytí odolávajú statickej elektrine a sú lepšie rozčesateľné. Vaša pýcha na brade bude dôkladne a súčasne šetrne umytá a zbavená nečistôt či zvyškov odostatných stylingových prípravkov. Celý zážitok z tejto starostlivosti je umocnený omamnou korenistou vôňou.

Ošetrujúce látky:

  • Tenzidy na báze rastlinných olejov – odolávanie statickej elektrine, ľahké rozčesávanie a dodávanie zdravého lesku
  • Limonén – pomáha odstrániť nečistoty z fúzov, zvyšky odumretých buniek a stylingových prípravkov
  • Kokosový olej – pomáha zmäkčovať fúzy, zabraňuje vysúšaniu fúzov a kože po umytí
  • Kyselina citrónová – prispieva k šetrnému očisteniu fúzov a zmierňuje vymývanie vitamínov a minerálov z kože a fúzov

Použitie:
Naneste potrebné množstvo do dlane a napenený šampón naneste na fúzy až ku korienkom. Fúzy poriadne vyčistite a potom dôkladne opláchnite vodou. Odporúčané použitie je raz za 3 až 4 dni.

Vosk na fúzy Angry Beards

Či už je potreba upraviť len pár neposedných fúzov, alebo skrotiť celú bradu, vosk vám urobí presne túto službu. Vosk na fúzy Angry Beards dodá vašim fúzom lesk a hlavne tvar, ktorý vás nesklame, nech už robíte čokoľvek. Vytvára neviditeľný ochranný film, ktorý chráni pred nehostinnými vplyvmi či slniečkom. Vďaka svojmu zloženiu z pravého včelieho voskupôsobí antibakteriálne a urýchľuje hojenie poranenej pokožky. Odporúčame používať v kombinácii s balzamom Angry Beards, ktorý poskytuje vhodnú výživu fúzom aj koži.

Ošetrujúce látky:

  • Včelí vosk – pomáha pri regenerácii pokožky, vyživuje, hydratuje a má protizápalové účinky
  • Lanolín – vytvára vrstvu chrániacu pred nepriaznivými vplyvmi, konzervuje účinné látky a obnovuje štruktúru fúzov
  • Mandľový olej – dodáva fúzom a koži esenciálne mastné kyseliny, obsahuje vitamíny A, B, C a E
  • Arganový olej – regeneruje a vyživuje kožu a fúzy, blahodarne pôsobí ako prírodný antioxidant
  • Avokádový olej – prírodný antioxidant, obsahuje nenasýtené mastné kyseliny, chráni proti UV žiareniu, podporuje rast fúzov a tvorbu kolagénu

Použitie:
Naberte prstom potrebné množstvo vosku, v závislosti od dĺžky fúzov. Vložte medzi prsty, trením zahrejte, potom rovnomerne naneste na fúzy a upravte ich do požadovaného tvaru. Odporúčané aplikovanie je vždy, keď chcete byť ako zo škatuľky.

Balzam na fúzy Angry Beards

Balzam Angry Beards Carl Smooth má decentnú maslovo-mandľovú vôňu. Jeho mäkšia štruktúra zabezpečuje jednoduchú aplikáciu a vstrebávanie od koncov až ku korienkom fúzov. Kombinácia bambuckého masla spolu s kokosovým a mandľovým olejom vyživuje pokožku a bráni svrbeniu a pôsobeniu vonkajších vplyvov. Balzam Angry Beards je možné skombinovať s voskom a dosiahnuť tak skutočnú fixáciu.

Ošetrujúce látky:

  • Bambucké maslo – hydratuje, vyživuje, chráni pred nepriaznivými vplyvmi, obsahuje vitamíny A, E, F a nenasýtené mastné kyseliny, podporuje hojenie rán na pokožke
  • Kokosový olej – zmäkčuje, hydratuje fúzy, pomáha proti suchosti a tým pádom pôsobí proti svrbeniu kože
  • Včelí vosk – pomáha pri regenerácii pokožky, vyživuje, hydratuje, má protizápalové účinky a pomáha pri hojení
  • Lanolín – vytvára vrstvu chrániacu pred nepriaznivými vplyvmi, konzervuje účinné látky a obnovuje štruktúru fúzov
  • Mandľový olej – dodáva fúzom a pokožke esenciálne mastné kyseliny, obsahuje vitamíny A, B, C a E
  • Arganový olej – regeneruje a vyživuje pokožku a fúzy, blahodarne pôsobí ako prírodný antioxidant
  • Avokádový olej – prírodný antioxidant, obsahuje nenasýtené mastné kyseliny, chráni pred UV žiarením, podporuje rast fúzov a tvorbu kolagénu

Použitie:
Naberte prstom potrebné množstvo balzamu, v závislosti od dĺžky fúzov. Vložte medzi prsty, trením zahrejte a rozotrite do oboch dlaní. Potom rovnomerne naneste na fúzy a bradz. Odporúčané aplikovanie je 1-krát až 2-krát denne.

Olej na fúzy Angry Beards

Rýdzo české ošetrujúce oleje na fúzy z kolekcie Angry Beards zmäkčia, vyčistia a vyživia aj ten najtvrdší fúz. O to sa stará predovšetkým kombinácia mandľového, arganového a avokádového oleja, ktoré majú veľmi priaznivý vplyv na kvalitu fúzov. Najlepší účinok možno dosiahnuť aplikáciou napríklad po osprchovaní, kedy sú póry otvorené a oleje tak môžu naplno pôsobiť. Olej Angry Beards je skrátka bezkonkurenčný prípravok na rast fúzov.

Ošetrujúce látky:

  • Mandľový olej – dodáva fúzom a pokožke esenciálne mastné kyseliny, obsahuje vitamíny A, B, C a E
  • Kokosový olej – zmäkčuje, hydratuje fúzy, pomáha proti suchosti a tým pádom proti svrbeniu pokožky
  • Arganový olej – regeneruje a vyživuje pokožku a fúzy, blahodarne pôsobí ako prírodný antioxidant
  • Avokádový olej – prírodný antioxidant, obsahuje nenasýtené mastné kyseliny, chráni pred UV žiarením, podporuje rast fúzov a tvorbu kolagénu
  • Vitamín E – pomáha obnoviť poškodené fúzy, zamedzuje šíreniu voľných radikálov v pokožke a tým bojuje proti starnutiu
  • Ovsený olej – pomáha udržiavať prirodzené pH, chráni proti strate vody v pokožke, pomáha zachovať pokožke pružnosť vďaka zmierneniu následkov rozpadu kolagénu a elastanu

Použitie:
Najlepší účinok dosiahnete aplikáciou po osprchovaní, kedy sú póry otvorené a olej tak môže naplno pôsobiť. Nakvapkajte potrebné množstvo do dlane, rovnomerne rozotrite medzi obe dlane a votrite do fúzov až na pokožku. Dobré je po aplikácii fúzy aj vykefovať. Odporúčané dávkovanie je 1-krát až 2-krát denne.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pánske
Typ Starostlivosť o fúzy
Kód:  KSMU0438
Produktové číslo:  752993127256
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03