Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

ANGRY BEARDS Christopher the Traveler

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ANGRY BEARDS Christopher the Traveler

Kľúčové vlastnosti oleja na fúzy ANGRY BEARDS Christopher the Traveler 10 ml

  • Poctivý český výrobok
  • Dokonalá hydratácia a regenerácia fúzov aj kože
  • Podmanivá vôňa, ktorá vydrží počas celého dňa
  • Fľaštička zo špeciálneho fialového skla s kvapkadlom

Rýdzo české ošetrujúce oleje na fúzy z kolekcie Angry Beards zmäkčia, vyčistia a vyživia aj tie najtvrdšie fúzy

Pôsobia proti svrbeniu, lupinám a tiež ako kondicionér. O to sa stará predovšetkým kombinácia mandľového, arganového a avokádového oleja, ktoré majú veľmi priaznivý vplyv na kvalitu fúzov. Najlepší účinok možno dosiahnuť aplikáciou napríklad po osprchovaní, kedy sú póry otvorené a oleje tak môžu naplno pôsobiť. Náš olej je skrátka bezkonkurenčný prípravok na rast fúzov.


Jedine fialové sklo je hodné

Na zložení sa pracovalo veľmi usilovne a dlho. Bolo vypracované s profíkmi, a tí sú naň patrične hrdí. Keď ale máte takto dokonalý olej, nemôžete ho uskladniť len tak v niečom. O plaste nemohla ani byť reč, obyčajné hnedé alebo modré sklo tiež nevyhovovalo. V Angry Beards sa rozhodli uchovávať hmotu v špeciálnom fialovom skle, ktoré neprepúšťa UV žiarenie a olej tak nepodlieha degradácii ani po dlhšej dobe. Máte teda istotu, že olej ako taký zostane v perfektnej forme až do posledného použitia.


Vôňa, ktorá vás chytí za srdce

Hoci to nie je parfum, vôňa oleja je veľa dôležitá. Vôňu budete mať priamo pod nosom, a preto hrá pri výbere veľkú úlohu. Christopher the Traveller je komplexná pánska vôňa, ktorá vo vás prebudí túžbu chytiť batoh a ísť preskúmať celý svet, inak sa ten pocit nedá popísať. Kvôli jej komplexnosti sa nedá lepšie popísať, ale zamilovali si ju už tisíce bradáčov a vy budete určite patriť medzi nich.


Ošetrujúce látky:

Mandľový olej - dodáva fúzom a koži esenciálne mastné kyseliny, obsahuje vitamíny A, B, C a E
Kokosový olej - zmäkčuje, hydratuje fúzy, pomáha proti suchosti a tým pádom proti svrbeniu kože
Arganový olej - regeneruje a vyživuje kožu a fúzy, blahodarne pôsobí ako prírodný antioxidant
Avokádový olej - prírodný antioxidant, obsahuje nenasýtené mastné kyseliny, chráni proti UV žiareniu, podporuje rast fúzov a tvorbu kolagénu
Vitamín E - pomáha obnoviť poškodené fúzy, zamedzuje šíreniu voľných radikálov v pokožke a tým bojuje proti starnutiu
Ovsený olej - pomáha udržiavať prirodzené pH, chráni proti strate vody v pokožke, pomáha zachovať pokožke pružnosť vďaka zmierneniu následkov rozpadu kolagénu a elastanu


Použitie:

Najlepší účinok možno dosiahnuť aplikáciou po osprchovaní, kedy sú póry otvorené a olej tak môže naplno pôsobiť. Nakvapkajte potrebné množstvo do dlane, rovnomerne rozotrite medzi obe dlane a votrite do fúzov až na kožu. Dobré je po aplikácii fúzy aj vykefovať. Pozri video. Odporúčané dávkovanie je 12-krát denne.

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 10 ml, 30 ml

Parfumácia

Parfumovanie S parfumovaním

Typ produktu

Typ produktu Olej

Účinok

Účinok Výživa, Zmäkčenie
Kód:  KSMU0374nad
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19