Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaEco Biologicky odbúrateľné vlhčené obrúsky 56 ks

4,8 95 hodnotení
Kúpiť s kódom DNIALZA20
Kód bude uplatnený automaticky.
1,28 €
Super cena
1,60 €

AlzaEco Biologicky odbúrateľné vlhčené obrúsky 56 ks

Biologicky odbúrateľné vlhčené obrúsky zo špeciálneho materiálu Wetlaid, ktoré nielenže nezaťažujú životné prostredie a vašu peňaženku, ale sú aj veľmi príjemné na dotyk.

Český výrobek

Český výrobok

Netestováno na zvířatech

netestované na zvieratách

Šetrný k peněžence

šetrné k peňaženke

Šetrný k přírodě

šetrné k životnému prostrediu

Recyklujeme a separujeme

recyklujeme a separujeme

Dermatologicky testováno

dermatologicky testované

Pretože na prírode záleží

Značka AlzaEco sa zameriava na výrobu kvalitných ekologických výrobkov, ktoré sú čo najšetrnejšie k životnému prostrediu. Jedným z takýchto výrobkov sú biologicky odbúrateľné vlhčené obrúsky AlzaEco zo špeciálneho materiálu Wetlaid, ktoré nielenže nezaťažujú životné prostredie a vašu peňaženku, ale sú aj veľmi príjemné na dotyk. Čistia jemne,nie sú testované na zvieratách a po použití ich môžete spláchnuť do toalety (maximálne 3 naraz). Samozrejme, majú aj recyklovateľné obaly, ktoré po spotrebovaní obsahu vyhodíte do žltej plastovej nádoby.

56

Kúskov

AlzaEco

Po mnohých mesiacoch testovania a hľadania máme konečne pocit, že sme našli to najlepšie pre nás a našich zákazníkov. Zoznámte sa so značkou AlzaEco, značkou kvalitných výrobkov, ktorá myslí na našu budúcnosť a budúcnosť našich detí.

 AlzaEco Biologicky odbouratelné vlhčené ubrousky 56 ks

Veríme, že spolu s vami môžeme podporiť udržateľný rozvoj a predovšetkým umožniť budúcim generáciám žiť v harmónii a rovnováhe s prírodou.

Výsledkom dlhodobého úsilia spoločnosti Alza ísť ruka v ruke so životným prostredím je projekt, na ktorý sme právom hrdí a s radosťou ho predstavujeme našim zákazníkom. Hlavnou myšlienkou celého programu bola udržateľnosť s dôrazom na ekológiu. Naším cieľom bolo vytvoriť kvalitný ekologický produkt s vysokým podielom prírodných látok, ktorýbudesvojím zložením maximálne šetrný k životnému prostrediu. A aby sme zdokonalili našu pôvodnú myšlienku, rozhodli sme sa ponúkať tieto výrobky v moderných ekologických obaloch Bag-in-Boxes. Z hľadiska ľahkej recyklovateľnosti a minimálneho vplyvu na životné prostredie zodpovedajú našej myšlienke spojiť samotný ekologický výrobok aj jeho obal.

Zloženie

Voda, fenoxyethanol, sorbitan karpylát, parfum, polysorbát-20, glycerín, kaprilová kyselina, triglycerid kaprinový, etylhexylpalmitát, glyceryl, stearet, paraffinum liquidum, ceteareth-20, disodná soľ EDTA, cetearylalkohol, ceteareth-12, polyaetylitateium, cetylaternit-12 kyselina citrónová

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Určenie

Určenie Univerzálne

Typ

Typ čističa Obrúsok

Obsah chlóru

Obsah chlóru Bez chlóru

Funkcie

Funkcie Na čistenie

Vlastnosti

Vlastnosti Univerzálne
Obsah chlóru Bez chlóru

Typ produktu

Typ produktu Čistiace obrúsky

Určenie

Určenie Univerzálne použitie

Určenie

Určenie Univerzálny
Kód:  MYD446
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8594018046669
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01