Obnoviť stránku

Alterna Caviar Oil Gel 100 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Alterna Caviar Oil Gel 100 ml

Vlasový olej ALTERNA Caviar Oil Gél je špeciálny kozmetický prípravok, ktorý vlasy vyživuje, hydratuje a spoľahlivo chráni. Jedinečným spôsobom vlasy vyhladzuje, hydratuje a ľahko ich fixuje. Olej je vhodný pre všetky typy vlasov, ocenia ho najmä používatelia s poškodenými, krepatými alebo neposlušnými vlasmi. Obsahuje vzácny výťažok z kaviáru, ktorý vlasy dokonale ošetruje a celkovo omladzuje. Prípravok je vhodný aj pre farbené vlasy.

Vlasový olej sa nanáša na vlhké alebo suché vlasy a ihneď po použití vlasy uhladzuje, zjemňuje a zabraňuje ich poletovania. Neobsahuje parabény, glutén, ftaláty, minerálne oleje, parafín ani iné zaťažujúce látky. Obsahuje jedinečný omladzujúci Age-Control Complex ®, ktorý minimalizuje viditeľné prejavy starnutia a zlepšuje celkový stav vlasov. Prípravok z radu Caviar ponúka nielen kvalitné ošetrenie vlasov, ale aj ich styling. Chráni vlasy pred vlhkosťou zo vzduchu a predchádza tak ich krepovateniu. Po použití budú vaše vlasy hebké, hladké, lesklé, viditeľne omladené a nádherne prevoňané jemnou vôňou zeleného čaju a bergamotu.

Aktívne látky:

  • Seasilk® - zmes morských rastlinných výťažkov, nevyhnutná pri regenerácii poškodených vlasov, intenzívne hydratuje.
  • Výťažok z kaviáru - obsahuje aminokyseliny a omega-3 mastné kyseliny, vyhladzuje a zvyšuje lesk vlasov.
  • Antioxidanty - chráni vlasy pred poškodením vonkajšími škodlivými vplyvmi a neutralizujú voľné radikály.
  • Age-Control Complex ® - omladzujúci komplex, ktorý minimalizuje viditeľné prejavy starnutia a zlepšuje celkový stav vlasov.

Použitie:
Prípravok naneste rovnomerne na umyté, uterákom vysušené vlasy a upravte ako obvykle. Produkt môžete použiť aj na suché vlasy pre oživenie lesku. Prípravok je vhodný aj pre farbené vlasy.

Objem:
100 ml

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre ženy

Objem

Objem 100 ml
Kód:  KSVL2456

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06