Obnoviť stránku

ALTERNA Bamboo Volume Abundant Conditioner 250 ml

4,2 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ALTERNA Bamboo Volume Abundant Conditioner 250 ml

Potiahnutím alebo kliknutím vložíte obrázok.

Popis fotografie

 

Baamboo Volume Conditioner je prípravok na starostlivosť o vlasy, ktorý dodáva vašim vlasom maximálny objem a zároveň ich vyživuje a posilňuje. Bohaté zloženie kondicionéra obsahuje veľké množstvo živín a aktívnych zložiek, ktoré vlasy posília a celkovo zdokonalia. Prípravok zdvíha vlasy už od korienkov a zaisťuje tak maximálny objem na dlhú dobu.

Technológia Color Hold chráni farbu vlasov pred umytím alebo vyblednutím od slnka. Dodáva vlasom energiu a posilňuje ich obranyschopnosť. Koreň maca obsahuje veľké množstvo látok, ktoré majú priaznivý účinok na vlasy. Pomocou aminokyselín, esenciálnych mastných kyselín a antioxidantov dosiahnu aj jemné vlasy viditeľne väčší objem. Prípravok má dlhotrvajúce účinky, na ktoré sa môžete spoľahnúť. Hýčkajte vaše vlasy luxusným kondicionérom, aby boli zdravé, lesklé a krásne bohaté!
Účinné látky:

  • Technológia Color Hold - chráni farbu vlasy pred vymytím alebo vyblednutím, dodáva vlasom energiu a posilňuje ich obranyschopnosť.
  • Koreň maca - má priaznivý vplyv na vlasy, posilňuje ich a hydratuje. 
  • Esenciálne aminokyseliny, esenciálne mastné kyseliny a antioxidanty - taktiež zabezpečia viditeľne väčší objem jemných vlasov, chránia vaše vlasy pred vonkajšími škodlivými účinkami.
  • Výťažky z bambusu - posilňujú a hydratujú vlasy,celkovo vlasy zdokonaľujú

Typ vlasov:
Pre všetky typy vlasov.
Použitie:
Aplikujte na vlasy po umytí a nechajte pôsobiť. Potom dôkladne opláchnite.
Objem:
250 ml
Zloženie:

Voda (Aqua), cetearylalkohol, dimetikón, cyklopentasiloxán, glycerín, chlorid cetrimónium, stearamidopropyl dimetylamín, cyklohexasiloxán, PPG-3 benzyl-étermyristát, Behentrimoniummetosulfát, Helianthus Annuus (slnečnicový olej), fosfolipidy, Saccharomyces / / Copper Ferment, Saccharomyces / Železné fermenty, Saccharomyces / Zinok Ferment, Extrakt Bambusa Vulgaris, Superoxid dismutáza, Quaternium-87, Koreňový extrakt Lepidium Meyenii, Polygonum Multiflorum Koreňový extrakt, Propylenglykol, , Hydroxyetylcelulóza, C12-13 Pareth-23, C12-13 Pareth-3, Quaternium-91, Cetrimoniummetosulfát, Disodium EDTA, Kyselina citrónová, Fenoxyetanol, Metylchlóriazotiazolinón, Metylizotiazolinón, Parfum, Linalool, Limonen

 

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne

Určenie

Určenie Pre ženy

Účinok

Účinok Objem, Hydratácia, Regenerácia

Typ vlasov

Typ vlasov Farbené, Všetky typy vlasov, Jemné, Mastné, Normálne, Poškodené, Suché, Vlnité a kučeravé, Nepoddajné a krepovité, Starnúce a šedivejúce

Objem

Objem 250 ml

Typ vlasovej výživy

Typ prípravku Oplachová
Kód:  KSVL2557
Produktové číslo:  873509014829

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13