Obnoviť stránku

ALTERNA Bamboo Smooth PM Anti-Frizz Smoothing Treatment 150 ml

5 1 hodnotení

ALTERNA Bamboo Smooth PM Anti-Frizz Smoothing Treatment 150 ml

Maska na vlasy Bamboo Smooth patrí do nočnej regeneračnej a uhladzujúcej starostlivosti. Je prvým krokom dvojfázového systému starostlivosti o vlasy Anti-Frizz Daytime/Overnight System. Pomocou tohto špeciálneho systému budú vaše vlasy jemné, hladké a poddajné až 72 hodín. Nočná maska má unikátne zloženie, ktoré vlasy posilňuje, vyživuje a hydratuje počas nočného odpočinku. Účinná starostlivosť pripravuje vlasy na ranný styling, chráni ich pred teplom zo spotrebičov aj pred vzdušnou vlhkosťou. Vyskúšajte šetrnú vlasovú masku, ktorá vaše vlasy zdokonalí a spoľahlivo ochráni!

Vlastnosti masky

  • Je súčasťou dvojfázovej vlasovej starostlivosti
  • Regeneruje a uhladzuje vlasy
  • Je určená pre použitie na noc
  • Zanecháva vlasy jemné a hladké až 72 hodín
  • Dodáva vlasom pružnosť a lesk
  • Chráni vlasy pred vzdušnou vlhkosťou aj pred teplom z fénu
  • Je určená pre všetky typy vlasov, vrátane farbených

Nočná vlasová starostlivosť

Aby vlasy vyzerali zdravo, je potrebné sa o ne starať vhodnými prípravkami. Šetrná vlasová starostlivosť v podobe nočnej masky na vlasy pôsobí v čase nočného spánku, kedy sú vlasy schopné najlepšie vstrebávať živiny. Prípravok vlasy chráni pred poškodením a dodáva im prirodzene zdravý vzhľad. Doprajte vlasom intenzívnu starostlivosť, aby boli zdravé, svieže a prirodzene krásne!

Použitie:
Naneste pred spaním prípravok do dlaní a rovnomerne rozotrite od korienkov ku končekom. Ráno vlasy umyte šampónom a naneste denný krém Bamboo Smooth AM Anti-Frizz Daytime Smoothing Balm.

Aktívne látky:

  • Technológia SmoothSeal – vlasy posilňuje, vyživuje a uhladzuje jednotlivé vlasové vlákna, chráni ich pred vzdušnou vlhkosťou
  • Bambucké maslo – vlasy vyživuje a hydratuje, dodáva im pružnosť a lesk
  • Kendi olej a proteíny – vyživujú a regenerujú vlasové vlákna, dodávajú im lesk a jemnosť

Zloženie:
Water, Hydrogenated Ethylhexyl Olivate, Glycerin, Polyquaternium-37, Quaternium-80, Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables, Bambusa Vulgaris Extract, Keratin, Hydrolyzed Keratin, Aleurites Moluccanus Seed Oil, Phospholipids, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Saccharomyces/Magnesium Ferment, Saccharomyces/Copper Ferment, Saccharomyces/Silicon Ferment, Saccharomyces/Zinc Ferment, Saccharomyces/Iron Ferment, Superoxide Dismutase, Hydrolyzed Vegetable Protein PG-Propyl Silanetriol, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Ascorbic Acid, Pearl Powder, Panthenyl Ethyl Ether, Propylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Polysilicone-15, Phytantriol, PPG-1 Trideceth-6, Acrylates Copolymer, Sorbitan Oleate, Silicone Quaternium-3, Trideceth-12, Citric Acid, Caprylyl Glycol, Propylene Glycol, Potassium Sorbate, Sorbic Acid, Phenoxyethanol, Fragrance (Parfum), Citronellol, Limonene, Linalool, Butylphenyl Methylpropional.

Kozmetický rad Bamboo

Výrobky z tohto kozmetického radu nesú ochrannú známku Fairtrade a sú certifikované podľa prísnych noriem spoločnosti Ecocert pre ekologickú a prírodnú kozmetiku. Všetky prípravky poskytujú vlasom spoľahlivú ochranu pred UV žiarením a tepelným poškodením. Farbené vlasy chránia prípravky z radu Bamboo pred vyblednutím.

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Bio , Profesionálne

Typ

Typ produktu Maska

Určenie

Určenie Pre ženy

Zloženie

Špecifické zloženie S keratínom

Typ vlasov

Typ vlasov Farbené

Objem

Objem 150 ml

Typ vlasovej výživy

Typ prípravku Bezoplachová

Typ

Typ Maska
Kód:  KSVL3151
Produktové číslo:  873509025375

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02