Obnoviť stránku

ALTERNA Bamboo Smooth Anti-Humidity Hair Spray 250 ml

4,2 6 hodnotení

ALTERNA Bamboo Smooth Anti-Humidity Hair Spray 250 ml

Lak na vlasy ALTERNA Bamboo Smooth Anti-Humidity Hair Spray je špeciálny kozmetický prípravok, ktorý spoľahlivo zafixuje vaše vlasy a zároveň zachová ich prirodzenú pružnosť. Chráni vlasy proti vzdušnej vlhkosti a krepovateniu. Je to stylingový a zároveň starajúci sa prípravok, ktorý udrží vaše vlasy zafixované po veľmi dlhú dobu. Lak rýchlo a jednoducho odstráni poletovanie vlasov a zároveň ich chráni proti vonkajším škodlivým vplyvom.

Všetky ingrediencie obsiahnuté v prípravkoch Alterna Bamboo sú dodávané z rastlinných certifikovaných Bio výťažkov. Tieto jedinečné Bio prísady vlasy vyživujú, posilňujú a chránia proti vonkajším škodlivým vplyvom. Do hĺbky vlasy a vlasovú pokožku hydratujú a zaisťujú im tak jemnosť, prirodzenú pružnosť a nádherný lesk. Extrakt z bambusu obnovuje regeneračnú schopnosť vlasov a dodáva vlasom hodvábny vzhľad. Všetky produkty z radu Bamboo sú vďaka svojmu zloženiu šetrné k životnému prostrediu aj k vašim vlasom.

Bohaté zloženie tohto jedinečného laku obsahuje prírodný olej Kendi, ktorý vytvára na povrchu vlasov bariéru odbúravajúce vlhkosť. Extrakt z organického bambusu vlasy posilňuje a dodáva im hebkosť. Technológia Color Hold zvýrazňuje a predlžuje životnosť odtieňa u farbených vlasov. Produkt neobsahuje parabény, sulfáty, ftaláty, GMO ani iné syntetické látky. Kúpte si luxusný lak na vlasy, ktorý prirodzene zafixuje váš účes!

Aktívne látky:

  • Extrakt z organického bambusu – pre posilnenie, pružnosť a fixáciu vlasov.
  • Kendi olej – zdroj omega mastných kyselín pre výživu a ochranu proti poškodeniu vlasov.
  • Color Hold Technology – pre zachovanie sýteho a žiarivého odtieňa vlasov.

Typ vlasov:
Pre všetky typy vlasov, vrátane farbených.
Použitie:
Nanášajte na hotový účes z dostatočnej vzdialenosti.
Objem:
250 ml
Zloženie:
Cyclopentasiloxane, Alcohol Denat., Phenyl Trimethicone, Phospholipids, Bambusa Vulgaris Extract, Polysilicone-15, Superoxide Dismutase, Panthenol, Phyllanthus Emblica Extract, Glycerin, PEG/PPG-18/18 Dimethicone, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Saccharomyces/Magnesium Ferment, Saccharomyces/Copper Ferment, Saccharomyces/Silicon Ferment, Saccharomyces/Zinc Ferment, Saccharomyces/Iron Ferment, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Oil, Water (Aqua), Fragrance (Parfum), Benzyl Salicylate, Linalool, Limonene, Geraniol, Citronellol.

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne

Určenie

Určenie Pre ženy

Účinok

Účinok Výživa

Typ vlasov

Typ vlasov Farbené, Jemné, Mastné, Normálne, Poškodené, Suché, Vlnité a kučeravé, Nepoddajné a krepovité, Starnúce a šedivejúce

Objem

Objem 250 ml

Stupeň fixácie

Stupeň fixácie Ľahká fixácia

Ochrana vlasov

Ochrana vlasov pred Vonkajšími vplyvmi
Kód:  KSVL2452
Produktové číslo:  873509014911

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14