Obnoviť stránku

ALTERNA Bamboo Smooth Anti-Breakage Thermal Protectant Spray 125 ml

4,7 6 hodnotení

ALTERNA Bamboo Smooth Anti-Breakage Thermal Protectant Spray 125 ml

Vlasový sprej ALTERNA Bamboo Smooth Anti-Breakage Thermal Protectant Spray je prípravok z radu produktov Alterna vyvinutej pre ochranu vlasov, pred vysušením a následným lámaním, ku ktorej dochádza pri ich žehlení  alebo inej tepelnej úprave. Extrakt z bambusu, ktorý je súčasťou zloženie vlasy účinne zmäkčuje a dodáva im hebkosť.

Kendi olej obsiahnutý v prípravku technológie Kendi Intense Anti-Breakage® vlasom poskytne maximálnu ochranu pred lámavosťou spôsobenou chemickým ošetrením alebo tepelným stajlingom. Predchádza krepateniu, vlasom dodáva oslnivý lesk a chráni ich farbu. Je ideálny pre všetkých, ktorý používajú tepelný stajling, či už v podobe žehličky, kulmy alebo fénu. Regeneruje a posilňuje vlasy, poskytuje vysoký stupeň ich tepelnej ochrany (až 220 °C) tým, že uzamyká vo vlasoch vlhkosť, čím eliminuje vysušenie a lámavosť.

Neváhajte a dajte vlasom, ochranu ktorú si určite zaslúžia.

Aktívne látky:

  • Extrakt z bambusu – vlasy účinne zmäkčuje a dodáva im hebkosť
  • Kendi olej – pomáha predchádzať krepateniu, chráni ich pred tepelným stajlingom a ochráni farbu

Typ vlasov:
Pre všetky typy vlasov.
Použitie:
Aplikujte na umyté a uterákom presušené vlasy, event. na suché vlasy pred použitím žehličky na vlasy, či pred úpravou fénovaním.
Účinky:
Ošetruje a vyživuje vlasy. Predchádza ich krepateniu, lámaniu a chráni ich farbu.
Obsah:
125 ml
Zloženie:
Water (Aqua), cetearyl Alcohol, propanediol, Behentrimonium Chloride, Dimethicone, Glycerín, Phenoxyethanol, Fragrance (Parfum), Hydroxyethylcellulose, Panthenol, guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, polysilicon-15, Butylphenyl Methylpropional, Phospholipids, Disodium EDTA, Tocopheryl Acetate, Linalool, Helianthus annuus (Sunflower) Seed Oil, Citronellol, Citric Acid, Limonene, Methylisothiazolinone, Sodium Metoxy PEG-16 maleate/Styrene sulfonate Copolymer, Aleurites moluccana Seed Oil, Bambusa Vulgaris Water, Bambusa arundinacea Stem Extract, Wasabia japonica Root Extract, Saccharomyces/Magnesium Ferment , polyquaternium-10, Silanetriol Melaninate, Superoxide Dismutase, Bromelain, Papain, Saccharomyces/Iron Ferment, Saccharomyces/Copper Ferment, Saccharomyces/Silicon Ferment, Saccharomyces/Zinc Ferment.

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne

Určenie

Určenie Pre ženy

Účinok

Účinok Lesk, Uhladenie, Výživa

Typ vlasov

Typ vlasov Farbené, Jemné, Mastné, Normálne, Poškodené, Suché, Vlnité a kučeravé, Nepoddajné a krepovité, Starnúce a šedivejúce

Objem

Objem 125 ml

Ochrana vlasov

Ochrana vlasov pred Žehlením, Fénovaním
Kód:  KSVL2454
Produktové číslo:  873509016113

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09