Obnoviť stránku

ALPECIN Medicinal Forte Intensive Scalp and Hair Tonic 200 ml

4,5 24 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
7,39 €

ALPECIN Medicinal Forte Intensive Scalp and Hair Tonic 200 ml

Intenzívne tonikum na vlasy je určené pre ženy aj mužov, ktorí majú problémy so svojimi vlasmi. Rýchlo a účinne pomôže pri nadmernej tvorbe lupín, pri nadmernom masteniu vlasov aj pri probléme s ich vypadávaním. Prípravok obsahuje multi komplex účinných látok, ktoré podporujú krvný obeh a posilňujú odolnosť pokožky hlavy. Vyskúšajte intenzívnu vlasovú starostlivosť, ktorá vaše vlasy spoľahlivo ošetrí! Tonikum proti lupinám a mastiacim sa vlasom reguluje nadmerné vypadávanie vlasov. Vyživuje a posilňuje vlasy aj vlasovú pokožku, dodáva vlasom zdravý vzhľad a prirodzenú pružnosť. Jedinečným spôsobom chráni vlasy proti vonkajším škodlivým vplyvom a zanecháva ich jemné, pevné a zdravé. Po pravidelnom používaní lieku zmiznú ťažkosti s vypadávaním aj mastením vlasov a tiež sa výrazne obmedzí tvorba lupín. Doprajte si účinný prípravok, aby vaše vlasy boli zdravé a krásne!

Kľúčové vlastnosti

  • Výrazne obmedzuje padanie vlasov
  • Reguluje mastenie vlasov
  • Zabraňuje tvorbe lupín
  • Vyživuje a posilňuje vlasy
  • Dodáva vlasom zdravý vzhľad a prirodzenú pružnosť
  • Chráni vlasy pred vonkajšími škodlivými vplyvmi
  • Zanecháva vlasy jemné, pevné a lesklé
  • Podporujú krvný obeh v pokožke

Zloženie

Aqua, Isopropyl Alcohol, Butylene Glycol, Salicylic Acid, Parfum, Laureth-10, Menthol, Capric Acid, Sulfur, Hydroxycitronellal, Alpha-Isomethyl Ionone, Limonene, Benzyl Salicylate, Thymol, Benzyl Benzoate, Amyl Cinnamal, Anise Alcohol, Isoeugenol, Linalool, Quinine HCL

Parametre a špecifikácia

Druh

Druh Prírodný

Určenie

Určenie Pre ženy, Pre mužov

Účinok

Účinok Vypadávanie, Regenerácia

Objem

Objem 200 ml

Typ vlasov

Typ vlasov Slabé a rednúce

Typ

Typ produktu tonikum

Typ

Typ Kúry, séra

Účinok

Účinok Vypadávanie, Regenerácia
Kód:  KSVL2681
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4008666203137
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16