Obnoviť stránku

ALPECIN Double-Effect Shampoo 200 ml

4,7 81 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
8,20 €

ALPECIN Double-Effect Shampoo 200 ml

Šampón ALPECIN Double-Effect Caffeine Shampoo odstraňuje hneď dva najväčšie problémy s vlasmi, ktoré trápia najviac mužov. Prípravok vlasy a vlasovú pokožku do hĺbky čistí, upokojuje a osviežuje, odstraňuje lupiny a zamedzuje ďalšiemu vypadávaniu vlasov. Účinnost šampónu je rozdelená do dvoch fází, ktoré na seba bezprostredne naväzujú a zanechávajú vlasy ošetrené, čisté a vyživené.

V prvej fáze tento luxusný šampón zbaví vlasovú pokožku odumretých buniek a stvrdnutej kože, ktorá bráni čerpaniu živín a rastu nových vlasov. Rýchlo a šetrne odstráni lupiny ako z vlasov, tak aj z vlasovej pokožky. Bohaté zloženie šampónu obsahuje okrem iného kyselinu salicylovú a octopirox. Tieto látky jemne odstraňujú lupiny, majú protizápalový účinok, posilňujú obranyschopnosť vlasov a majú antimikrobiálne účinky. Ich prítomnosť v prípravku zabezpečuje precízne a jemný mikropeeling pokožky hlavy a zároveň znižuje jej svrbenie. 

Druhá fáza účinnosti šampónu Double-Effect Caffeine začína pôsobiť vďaka kofeínovému komplexu na korienky vlasového vlákna, ktoré posilňuje, zabezpečuje im pružnosť a chráni ich pred predčasnou stratou funkčnosti.Preniká ku korienkom počas umývania a pre perfektné výsledky je potrebné nechať šampón na vlasy aspoň dve minúty pôsobiť. Výživné látky zostanú pri korienkoch aj po opláchnutí až po dobu 24 hodín a po celú túto dobu ich vyživujú a chránia. Doprajte si krásne, zdravé, husté a čisté vlasy bez lupín!
Účinné látky:

  • Kyselina salicylová - zaisťuje antimikrobiálne účinok, zabraňuje vytváraniu nových lupín na pokožke hlavy a jemne odstraňuje vrchnú vrstvu lupín.

  • Octopirox - zaisťuje bakteriálnu čistotu vlasov aj pokožky hlavy a zabraňuje vytváraniu nových lupín.

  • Kofeínový komplex - aktivuje vlasové korienky, predlžuje rastovej fázy vlasov a urýchľuje rast vlasov.

  • Panthenol - upokojuje pokožku hlavy a hydratuje vlasy.

  • Mentol - osviežuje a prekrvuje pokožku hlavy.

Typ vlasov:
Pre rednúce vlasy so zvýšeným výskytom lupín.
Použitie:
Nanášajte na mokré vlasy a jemne vmasírujte. Nechajte pôsobiť 2 - 3 minúty a dôkladne opláchnite.
Objem:
200 ml

Parametre a špecifikácia

Typ šampónu

Typ šampónu Tekutý (klasický)

Určenie

Určenie Pre mužov

Zloženie

Špecifické zloženie S vitamínmi

Účinok

Účinok Lupiny, Vypadávanie, Rast, Hydratácia, Regenerácia, Svrbenie

Typ vlasov

Typ vlasov Normálne, Poškodené

Objem

Objem 200 ml
Kód:  KSVL2519
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4008666210425
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13