Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

ALPECIN Coffein Shampoo C1 250 ml

4,7 229 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
5,99 €

ALPECIN Coffein Shampoo C1 250 ml

Šampón ALPECIN Coffein Shampoo C1 je špeciálny vlasový prípravok, ktorý vaše vlasy čistí a zároveň podporuje ich rast a spomaľuje dedičné vypadávanie vlasov. Prípravok obsahuje kofeín, ktorý podporuje prekrvenie vlasovej pokožky a dostáva sa až do vlasových korienkov, kde podporuje rast vlasov a posilňuje ich obranyschopnosť. Jednoduchým použitím pri každodennom umývaní vlasov tak môžete svoje vlasy posilniť a zabezpečiť ich hustotu aj zdravý vzhľad. Použite šampón pre zdravé a krásne vlasy!

Kofeín z prípravku preniká ľahko ku korienkom vlasov a zostáva tam, aj keď šampón zmyjete. V pomerne krátkom čase - v priebehu dvoch minút sa účinná látka dostane pozdĺž vlasu priamo k vlasovému folikulu. Ak necháte šampón pôsobiť dlhšie, dostane sa kofeín aj do pokožky hlavy, kde zabezpečí dôkladné prekrvenie. Tento šampón si obľúbili najmä muži, ktorí trpia predčasným vypadávaním vlasov.

Šampón vlasy posilňuje, ošetruje a podporuje ich zdravý rast. Neobsahuje zmäkčujúce látky, napríklad silikóny a vlasy tak získavajú už po niekoľkých použitiach pevnejšiu a kvalitnejšiu štruktúru aj bohatší vzhľad. Na dotyk pôsobia silnejším dojmom. Doprajte vašim vlasom kvalitnú starostlivosť, ktorá ich udrží zdravé, pevné a dlho prirodzene husté.

Pre ešte lepší efekt odporúčame používať v dňoch, kedy si neumývate vlasy, tonikum Alpecin Liquid.
Účinné látky:

  • Kofeín - podporuje rast vlasov, prekrvuje pokožku hlavy a spomaľuje dedičné vypadávanie vlasov.


Typ vlasov:
Pre vlasy so sklonom k dedičnému vypadávaniu.
Použitie:
Nanášajte na mokré vlasy a nechajte dve minúty pôsobiť. Ak necháte pôsobiť tri minúty, bude lepšie prekrvená aj pokožka hlavy. Potom vlasy dôkladne opláchnite a vysušte.


Upozornenie pre vrcholových športovcov:
Kofeín Alpecin môže byť zistený vo vlasových vačkoch.
Objem:
250 ml


Zloženie

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Laureth-2, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Sodium Chloride, Sodium Lauroyl Glutamate, Caffeine, Panthenol, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Hydrolyzed Wheat Protein, Citric Acid, Sodium Citrate, Propylene Glycol, Menthol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Polyquaternium-7, Disodium EDTA, Zinc PCA, Niacinamide, Tocopherol, Vegetable Oil, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Parfum, Limonene, CI 42090, CI 60730

Parametre a špecifikácia

Typ šampónu

Typ šampónu Tekutý (klasický)

Určenie

Určenie Pre mužov

Zloženie

Špecifické zloženie Bez silikónov

Účinok

Účinok Proti vypadávaniu vlasov, Podpora rastu vlasov, Regenerácia

Typ vlasov

Typ vlasov Normálne, Poškodené

Objem

Objem 250 ml
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Laureth-2, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Sodium Chloride, Sodium Lauroyl Glutamate, Caffeine, Panthenol, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Hydrolyzed Wheat Protein, Citric Acid, Sodium Citrate, Propylene Glycol, Menthol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Polyquaternium-7, Disodium EDTA, Zinc PCA, Niacinamide, Tocopherol, Vegetable Oil, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Parfum, Limonene, CI 42090, CI 60730'>
Kód:  KSVL2518
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4008666215154
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08