Obnoviť stránku

ALPECIN Coffein Shampoo C1 250 ml + Coffein Liquid 75 ml

4,9 10 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pri kúpe 1-2 ks 5,99 €/ks
Pri kúpe 3 a viac ks 5,57 €/ks

ALPECIN Coffein Shampoo C1 250 ml + Coffein Liquid 75 ml

Kofeínový šampón ALPECIN Coffein Shampoo C1 s objemom 250 ml predstavuje špičkový vlasový prípravok, ktorý je špeciálne vyvinutý pre mužov so sklonom k predčasnému vypadávaniu vlasov. Vďaka obsiahnutému kofeínu spomaľuje dedičné vypadávanie vlasov a podporuje ich rast. Preniká priamo k oslabeným korienkom vlasov, posilňuje ich a okamžite zásobuje aktívnymi látkami. Stačí len krátke pôsobenie po dobu iba dvoch minút, kedy účinná látka prechádza pozdĺž vlasu a vytvára zásobu na dobu 24 hodín. Zloženie šampónu bez zmäkčujúcich látok, ako sú napríklad silikóny, zlepšuje štruktúru vlasov a zanecháva ich pevné a silné. Prípravok na každodenné použitie je vhodný na všetky typy vlasov.

Kľúčové vlastnosti kofeínového šampónu a tonika pre mužov ALPECIN Coffein

  • Kofeínový šampón pre mužov ALPECIN Coffein Shampoo C1 proti vypadávaniu vlasov
  • Stimuluje zdravý a rýchly rast vlasov priamo pri vlasových korienkoch
  • Zabraňuje predčasnému vypadávaniu vlasov
  • Kofeínové tonikum ALPECIN Coffein Liquid na rast vlasov
  • Zvyšuje produktivitu vlasových folikulov
  • Obidva prípravky obsahujú kofeínový komplex skladajúci sa z kofeínu, zinku, niacínu a pantenolu

Aktívne látky:

  • Kofeín aktivuje vlasové korienky, predlžuje rastovú fázu vlasov a zrýchľuje ich rast
  • Zinok a niacín sú dôležité na rast vlasov a pre zdravie vlasových folikulov

Použitie:
Šampón naneste na mokré vlasy, nechajte pôsobiť po dobu dvoch minút a potom dôkladne opláchnite. Ak necháte šampón pôsobiť dlhšie, dostane sa kofeín aj do pokožky hlavy.

Vlasové tonikum s kofeínovým komplexom ALPECIN Coffein Liquid pre silné a zdravé vlasy

Kofeínové tonikum ALPECIN Coffein Liquid s objemom 75 ml je ideálne na použitie, ak si neumývate vlasy každý deň. Povzbudzuje rast vlasov a zabraňuje ich vypadávaniu. Zvyšuje produktivitu vlasových korienkov. Kombinácia kofeínového šampónu ALPECIN Coffein a tonika pomáha udržiavať vlasové korienky aktívne, čím zamedzuje dedične podmienenému vypadávaniu vlasov. Prípravok obsahuje kofeinový komplex a je vhodný na všetky typy vlasov.

Použitie:
Tonikum aplikujte na pokožku hlavy, vmasírujte a potom už neoplachujte. Nechajte krátko preschnúť a nakoniec upravte vlasy ako obvykle.

Obsah sady:

  • Šampón pre mužov ALPECIN Coffein Shampoo C1 250 ml
  • Kofeínové tonikum Coffein Liquid 75 ml

Zloženie šampónu:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Laureth-2, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Sodium Lauroyl Glutamate, Sodium Chloride, Caffeine, Panthenol, Parfum, PEG-120 Metyl Glucose Dioleate, Hydrolyzed Wheat Protein, Citric Acid, Sodium Citrate, mentol, PEG-40 hydrogenated Castor Oil, Potassium Sorbate, polyquaternium-7, Disodium EDTA, Sodium Benzoate, Zinc PCA, Niacínamid, Limonene, Tocopherol, Phenoxyethanol, Metylparabén, Propylparaben, butylparabén, etylparabénom, CI42090, CI 60730.
Zloženie tonika:
Aqua, Alcohol Denat., Parfum, PEG-40 hydrogenated Castor Oil, Panthenol, mentol, Caffeine, Zinc PCA, Niacínamid, Citric Acid, Limonene, Linalool, Tocopheryl Acetate, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Retinyl Acetate


Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre mužov

Typ šampónu

Typ šampónu Tekutý (klasický)

Účinok

Účinok Vypadávanie

Typ vlasov

Typ vlasov Všetky typy vlasov

Objem

Objem 250 ml

Typ vlasovej výživy

Typ prípravku Oplachová
Kód:  KSVL3944
Produktové číslo:  4008666218971
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18