Obnoviť stránku

AHAVA Mineral Botanic Cream Wash Pineapple 500 ml

5 2 hodnotení

AHAVA Mineral Botanic Cream Wash Pineapple 500 ml

Ak chcete svoju pokožku rozmaznávať a dopriať jej zdravší zážitok z kúpania, použite sprchový gél z radu Mineral Botanic. Všetky produkty značky AHAVA sú prírodné a obsahujú liečivé minerály z Mŕtveho mora, ktoré zvláčňujú a regenerujú namáhanú pokožku. Vďaka makadamovému oleju zostane pokožka po umytí hydratovaná a jemná, tropická vôňa ananásu a bielych broskýň ju zanechá sviežu a čistú. Prípravok je dermatologicky testovaný, je hypoalergénny, a teda vhodný aj pre citlivú pokožku od 3 rokov.

Kľúčové vlastnosti sprchového gélu AHAVA

  • Sprchové gély AHAVA obsahujú minerály z Mŕtveho mora, ktoré majú blahodarné účinky na ľudský organizmus
  • Tropická a svieža vôňa ananásu a bielych broskýň
  • Sprchový gél z radu Mineral Botanic regeneruje a zvláčňuje pokožku
  • Obsahuje makadamový olej
  • Hypoalergénny a vhodný aj pre citlivú detskú pokožku

Použitie:
Sprchový gél naneste do dlaní alebo na umývaciu hubu. Napeňte a masírujte po celom tele, potom dôkladne opláchnite.

Zloženie:
Aqua (Mineral Spring Water), Ammonium Laureth Sulfate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Glycerin, Peg-7 Glyceryl Cocoate, Cocamide MEA, Parfum (Fragrance), Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Phenoxyethanol, Polyquaternium-7, Cocamidopropyl Betaine, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Maris Aqua (Dead Sea Water), Styrene/Acrylamide Copolymer, Decyl Glucoside, Allantoin, Caprylyl Glycol, 1,2 Hexanediol, Sodium Hyaluronate, Macadamia Seed Oil Glecereth-8 Esters, Ethylhexylglycerin, Ananas Sativus (Pineapple) Fruit Extract, Propylene Glycol, Prunus Persica (Peach) Fruit Extract, Lactic Acid, Hexyl Cinnamal, Butylphenyl Methylpropional, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Prírodné

Objem

Objem 500 ml

Špecifikácia

Špecifikácia Prírodné

Využitie produktu

Typ produktu Sprchový gél
Kód:  KSTE807
Produktové číslo:  697045152032
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04