Obnoviť stránku

AHAVA Dermud Leave on Muds Hand Cream 100 ml

AHAVA Dermud Leave on Muds Hand Cream 100 ml

Hĺbkovo hydratačný krém na ruky AHAVA má ľahkú textúru a po jeho nanesení budú vaše ruky jemné a hebké. Vysušovaniu pokožky zabraňuje obsiahnutý slnečnicový a jojobový olej. Technológia „Leave On“ pomáha absorbovať bahno a minerály z Mŕtveho mora, ktoré pokožku rúk regenerujú a upokojujú. Bahno navyše prispieva k dlhotrvajúcej hydratácii pokožky a chráni ju pred škodlivými vplyvmi okolitého prostredia. Krém je hypoalergénny, vhodný aj pre citlivú pleť a detskú pokožku od 3 rokov.

Kľúčové vlastnosti krému na ruky AHAVA

  • Kozmetika AHAVA obsahuje bahno a minerály z Mŕtveho mora
  • Krém hydratuje a zvláčňuje suchú pokožku rúk
  • Dermud Leave on Muds Hand Cream obsahuje jojobový a slnečnicový olej, ktoré zabraňujú vysušovaniu
  • Vysoká hydratácia vďaka bahnu z Mŕtveho mora
  • Krém na ruky je hypoalergénny, vhodný pre citlivú pleť

Použitie:
Aplikujte kedykoľvek počas dňa na suché a čisté ruky. Masírujte až do úplného vstrebania krému.

Zloženie:
Aqua (Mineral Spring Water), Ethylhexyl Palmitate, Glycerin, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Ceteareth-30 & Cetearyl Alcohol, Propanediol (Corn derived Glycol), Sodium Lactate, Glyceryl Stearate, Stearyl Alcohol, Aloe Barbadensis Leaf Extract & Aqua (Water) & Propylene Glycol, Peg-40 Stearate, Lactic Acid, Maris Aqua (Dead Sea Water), Dimethicone, Zinc Oxide, Parfum (Fragrance), Sorbitan Tristearate, Silt (Dead Sea Mud), Xanthan Gum, Allantoin, Iodopropynyl Butylcarbamate & PEG-4 Laurate & PEG-4 Dilaurate & PEG-4, Methylisothiazolinone, BHA, Tocopherol (Vitamín E), Hexyl Cinnamal, Linalool, Alpha Isomethyl Ionone, Benzyl Salicylate, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Geraniol, Coumarin, Benzyl Benzoate Cinnamyl Alcohol, Limonene

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Bio , Prírodné

Objem

Objem 100 ml

Typ pleti

Typ pleti Suchá

Špecifikácia

Špecifikácia Bio , Prírodné
Typ pleti Suchá

Určenie

Určenie Dámske
Kód:  KSTE794
Produktové číslo:  697045156481
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16