Obnoviť stránku

ADIDAS

Adidas

Adidas: Kvalita, výkon a štýl v každej situácii

Adidas, jedna z popredných svetových športových značiek, má za sebou bohatú históriu, ktorá siaha až do roku 1949, kedy bola založená v Nemecku. Stala sa ikonou vo svete športového vybavenia a módy. Vízia značky je jednoduchá, ale pritom inšpiratívna: poskytovať ľuďom všetkých úrovní športovej angažovanosti možnosť dosiahnuť svoj najlepší výkon. Adidas ponúka nielen špičkové športové vybavenie, doplnky a kozmetiku, ale aj aktívne podporuje udržateľnosť a sociálnu zodpovednosť. Stelesňuje tak vášeň pre šport, módu a inovácie, a to všetko v prospech zákazníkov po celom svete. 

Adidas tenisky

Krok za krokom k športovým úspechom so športovým vybavením Adidas

Športové vybavenie značky Adidas je vytvorené s dôrazom na kvalitu a pohodlie, ktoré motivujú športovcov vo všetkých oblastiach a na všetkých úrovniach. Bežecké topánky Adidas ponúkajú pokročilé technológie na optimálne tlmenie a oporu, zatiaľ čo futbalové dresy a chrániče sú navrhnuté tak, aby hráčom pomohli dosiahnuť maximálny výkon na ihrisku. Značka sa tiež špecializuje na fitness oblečenie, ktoré je nevyhnutné pre aktívny životný štýl. Od kvalitných športových búnd až po funkčné nohavice, Adidas vám umožňuje dosiahnuť vaše ciele so štýlom. Bez ohľadu na váš športový záujem získate vybavenie, ktoré vás posunie k úspechom. 

Doplnky Adidas prinášajú viac než len jemné detaily, štýl a funkčnosť

Doplnky Adidas sú viac než len praktickými a funkčnými prvkami – sú štýlovým spôsobom, ako vylepšiť váš športový aj každodenný vzhľad. Táto značka ponúka širokú škálu doplnkov, vrátane kvalitných športových batohov a tašiek, moderných hodiniek, slnečných okuliarov a odolných slúchadiel, ktoré dokonale doplnia váš outfit. Adidas vo svojich doplnkoch zdôrazňuje nielen pohodlie a funkčnosť, ale kladie dôraz aj na inovatívny dizajn a kvalitu. Bez ohľadu na to, či ste na cestách, na tréningu, alebo v meste, umožní vám vyjadriť svoj osobný štýl a súčasne vám poskytne potrebné vybavenie na vaše športové aktivity. 

Batoh Adidas
Adidas kozmetika

Kozmetika a parfumy Adidas: Sviežosť a energia pre váš aktívny životný štýl

Kozmetika a parfumy značky Adidas sú stelesnením športového ducha a aktívneho životného štýlu. Tieto produkty ponúkajú nielen osviežujúce a energizujúce vône, ale aj starostlivosť o telo. Parfumy Adidas osviežujú a dodávajú energiu, zatiaľ čo kozmetické produkty, ako sú telové spreje a balzamy, poskytujú starostlivosť, ktorú športovci potrebujú. Značka Adidas prináša vône, ktoré vyžarujú dynamiku a sviežosť, čo je ideálne na každodenné použitie alebo ako doplnok k vonkajším aktivitám. Tieto produkty sú vytvorené s ohľadom na kvalitu a dlhotrvajúce účinky, čo znamená, že vás budú sprevádzať počas celého dňa, či už na športovom ihrisku, alebo v bežnom živote. 

Spresniť parametre
243 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16