Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

ADIDAS Pure Game EdT Sada 125 ml

ADIDAS Pure Game EdT Sada 125 ml

Pánska darčeková súprava ADIDAS Pure Game EdT Set je unikátna toaletná súprava, ktorá je špeciálne určená hlavne pre futbalistov a ich fanúšikov, športových a odvážnych mužov. Inšpirujúca a rozmanitá vôňa podporuje pocity nadšenia a radosti z hry,  evokuje k tímovej práci, poskytuje dokonalú sviežosť aj pri náročnom športovom výkone. Jej svieže tóny podčiarknu charizmu každého športovca. 

Kľúčové vlastnosti darčekovej sady ADIDAS Pure Game EdT Set

  • Darčeková súprava ADIDAS Pure Game EdT Set je určená pre mužov
  • Vyznačuje sa korenistou a drevitou vôňou
  • Pánska toaletná voda ADIDAS Pure Game EdT pochádza z Nemecka
  • Volia si ju najmä športoví a odvážni muži
  • Podčiarkne vašu charizmu

Určenie pánskej toaletnej vody ADIDAS Pure Game EdT

Pánsku toaletnú vodu ADIDAS Pure Game EdT si volia najmä športoví a odvážni muži pre jej unikátnosť. Jej vôňa ich podporuje a povzbudzuje v športových výkonoch a nabáda k spolupráci s ostatnými hráčmi. ADIDAS Pure Game EdT vám poskytne dostatok sviežosti nielen pri náročných športových výkonoch. Nechajte sa uniesť jej sviežimi tónmi, ktoré vyzdvihnú charizmu každého športovca.

Popis vône pánskej toaletnej vody ADIDAS Pure Game EdT

V úvode pánskej toaletnej vody ADIDAS Pure Game EdT vás uvítajú listy čerstvej bazalky so šťavnatým grapefruitom a mandarínkou. Srdcom vône prestupujú tóny cyprusu, dreva a levandule. V závere vás očarí fazuľa tonka s aromatickým kadidlom, pačuli a vzácnym santalovým drevom. Pánska vôňa ADIDAS Pure Game EdT vás vráti do hry.

Obsah balenia:
Pánska toaletná voda ADIDAS Pure Game EdT 50 ml
Dezodorant 75 ml

Hlava:
Bazalka, korenie, mandarínka

Srdce: 
Drevo, levanduľa, cyprus

Základ: 
Kadidlo, santalové drevo, pačuli, tonka fazuľa


Zloženie

Hlavnými zložkami sú extrakty z kadidla, pačuli, dreva Tamboti, fazuľa Tonka, levanduľa, grapefruitu, bazalky a korenia.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Pánske

Druh parfémov

Intenzita vône Toaletná voda (EdT)
Hlavný typ vône Drevitá
Vonné zložky Kadidlo, Levanduľa, Čierne korenie
Krajina pôvodu Nemecké

Objem

Objem 125 ml
Hlavnými zložkami sú extrakty z kadidla, pačuli, dreva Tamboti, fazuľa Tonka, levanduľa, grapefruitu, bazalky a korenia.

'>
Kód:  KPFC3362
Produktové číslo:  3616302780389
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19