Obnoviť stránku

4711 Acqua Colonia Myrrh & Kumquat EdC 170 ml

25,06 €

4711 Acqua Colonia Myrrh & Kumquat EdC 170 ml

Kolínská voda 4711 Acqua Colonia Myrrh & Kumquat udržuje rovnováhu mysli, klid a vyrovnanost. Mírně kořenitou a nasládlou vůni myrhy si oblíbili muži i ženy. 4711 Acqua Colonia Myrrh & Kumquat je charakteristická pro svou květinovou, aromatickou, dřevitou a současně citronovou vůni. Užijete ji zejména pro každodenní nošení. Její původ najdete v Německu od roku 2018.

Klíčové vlastnosti kolínské vody 4711 Acqua Colonia Myrrh & Kumquat 

  • Kolínská voda 4711 Acqua Colonia Myrrh & Kumquat udržuje rovnováhu mysli
  • Pyšní se květinovou, aromatickou, dřevitou a citrusovou vůní
  • Oblíbili si ji muži i ženy
  • 4711 Acqua Colonia Myrrh & Kumquat užijete pro každodenní nošení
  • Její původ hledejte v Německu
  • Světlo světa spatřila v roce 2018

Popis vůně kolínské vody 4711 Acqua Colonia Myrrh & Kumquat 

Kolínská vůně 4711 Acqua Colonia Myrrh & Kumquat ztišuje mysl pomocí kombinace dvou harmonických ingrediencí. Myrha s mírně kořenitou vůní a balzámovou jemností napomáhá duševní relaxaci. Oproti tomu hořkosladký kumquat povzbuzuje mysl. Vychutnejte si tuto vzrušující kombinaci kolínské vody 4711 Acqua Colonia Myrrh & Kumquat. Zamilujete si ji navždy.

Srdce:
Myrha, kumquat

Zloženie

Alcohol, Water (Aqua), Fragrance (Parfum), Linalool, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone, Etylhexyl Methoxycinnamate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Citral, Geraniol, BHT


Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Unisex

Druh parfémov

Intenzita vône Kolínská voda (EdC)
Hlavný typ vône Citrusová
Krajina pôvodu Nemecké

Objem

Objem 170 ml

Alcohol, Water (Aqua), Fragrance (Parfum), Linalool, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone, Etylhexyl Methoxycinnamate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Citral, Geraniol, BHT


'>
Kód:  BRmisc1685
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4011700747443

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06