Obnoviť stránku

Beauty Relax - Ručný masážny prístroj ružový

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Beauty Relax - Ručný masážny prístroj ružový

Trápi vás neustála únava, túžite po pokoji a odpočinku prostredníctvom uvoľňujúce masáže, ale neradi navštevujete predražené masážne salóny? Prinášame vám skvelé riešenie! Urobte si chvíľku len sami pre seba, zapáľte vonné sviečky, vytvorte si v izbe príjemné prítmie a na pomoc si vezmite Ručný masážny prístroj, ktorý svojím tvarom a prevedením simuluje prsty skutočného maséra.
Ľahký pohyb po pokožke zaisťuje zaoblený tvar masážne hlavice. Použitie prístroja prináša len tie najlepšie výsledky. Nielen, že uvoľňuje stuhnuté svalové tkanivo, odbúrava stres a zmierňuje svalovú únavu, ale tiež prispieva k regenerácii a podpore krvného obehu. Príjemné vibrácie ocenia predovšetkým vaše krčnú chrbticu, ramená, bedrá, zadok, lýtka a chodidlá. Vaša spokojnosť ešte narastie kombináciou blahodárnych účinkov prístroja s masážnym aromatickým olejčekom či upokojujúcim gélom.
Ručný masážny prístroj myslí aj na vaše pohodlie a komfort pri relaxácii. Vďaka ergonomickému tvaru sa veľmi dobre drží. Nízka hmotnosť a malé rozmery zaistí ľahkú manipuláciu pri masáži. Stačí už len zavrieť oči, uvoľniť sa a neuveríte, že neležíte v masážnom salóne pod rukami schopného maséra.
Doplňujúce informácie:
Funkcie:
Uvoľnenie stuhnuté svalového tkaniva
Odbúravanie stresu
Regenerácia a podpora krvného obehu
Zmiernenie pocitov únavy
Farebné prevedenie:
Ružové
Materiál:
Plast, guma
Rozmery:
14 x 10 x 10 cm
Hmotnosť:
190 g
Napájanie:
3 x batérie typu AA (nie sú súčasťou balenia)

Kód:  EAT7222
Produktové číslo:  8594166095076

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08