Obnoviť stránku

Beauty Relax Očný masážny prístroj

3,8 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Beauty Relax Očný masážny prístroj

BeautyRelax BR-680 je jedinečný očný masážny prístroj, ktorý vám efektívne pomôže zbaviť sa nepríjemných a nevzhľadných vačkov pod očami. Tie vznikajú z nevyspania, únavy či stresu. Tento prístroj však účinne dokáže zmierniť svalové napätie v oblasti očí, a tým zneškodniť viditeľné známky únavy. Navyše masíruje aj oblasť spánkov, a tým pôsobí proti bolesti hlavy a zlepší vašu náladu. Môžete si vybrať z deviatich režimov masáže, prístroj ponúka rôzne intenzity aj frekvencie a nechýba mu ani praktický časovač.
BeautyRelax BR-680 využíva sústavu gumových masážnych valčekov. Vo vnútri každého z nich sú zabudované magnety vytvárajúce jemné magnetické pole, ktoré má blahodárny vplyv na nervovú sústavu a krvný obeh. Hlavný princíp masáže spočíva v jemnom, ale zároveň účinnom tlaku valčekov na unavené svaly a nervové zakončenia. Pre maximálny relaxačný pôžitok je masáž doplnená príjemnými vibráciami. Svojou konštrukciou prístroj pripomína okuliare a rovnakým spôsobom sa aj umiestňuje na hlavu. Vďaka nastaviteľnému pásiku sa prispôsobí každej veľkosti hlavy.
Parametre a špecifikácia:
Vlastnosti:
Redukuje tmavé kruhy pod očami
Uvoľňuje svalové napätie
Zlepšuje krvný obeh
9 režimov vibračnej masáže
Časovač (3 a 5 minút)
Nastaviteľný pásik
Jednoduché ovládanie
Napájanie:
2× batéria typu AA (nie sú súčasťou balenia)
Rozmery:
19 × 8 × 7 cm
Hmotnosť:
200 g

Kód:  BR006
Produktové číslo:  8594166096448

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04