Obnoviť stránku

Beauty Relax Náhradná elektróda pre elektrostimulátor

5 2 hodnotení
7,60 €

Beauty Relax Náhradná elektróda pre elektrostimulátor

Náhradná elektróda k elektrostimulátoru Beauty Relax je dôležitou súčasťou prístroja potrebnou na jeho fungovanie. Elektrostimulátor sa skladá z dvoch častí – hlavnej ovládacej jednotky a nalepovacích elektród. Svaly pracujú presne v tých partiách, kam elektródy nalepíte. Na ovládacej jednotke si môžete ľahko nastaviť silu impulzov, ktoré sú z elektród cez pokožku prenášané k svalom. Silnejšie impulzy slúžia na aktívne posilňovanie svalstva. Jemnejšie k ich uvoľneniu po fyzickej námahe. Model BR-670 je 4-kanálový, môžete teda využiť pri aplikácii až štyri elektródy naraz.
Táto súprava vám pomôže využívať váš elektrostimulátor bez obmedzenia, aj keď sa pôvodné elektródy opotrebujú. Elektródy majú zo spodnej strany mäkkú, ale pevnú hmotu pripomínajúcu želatínu. Vďaka nej držia presne na tom mieste, kam ich nalepíte. Počas používania sa ale postupne opotrebúvajú a časom je nutné zakúpiť si nové. Kúpte si tieto náhradné elektródy, aby ste ich mali vždy po ruke a tie opotrebované mohli kedykoľvek vymeniť!
Použitie:
Elektrostimulátor využijete na tých telesných partiách, ktoré potrebujete vyformovať alebo im naopak poskytnúť uvoľňujúcu svalovú masáž. Elektrostimulátor Beauty Relax sa najčastejšie aplikuje na krk, ramená, bedrá, brucho, stehná a lýtka. Elektrostimulátor má skutočne široké možnosti využitia. Od podpory aktívneho tréningu športovca, až po celkovú svalovú regeneráciu. Svoje uplatnenie má tiež pri rehabilitácii, hlavne vtedy, keď je potrebné ochabnuté svalstvo po dlhšom pobyte v nemocnici dostať späť do kondície. Pri správnom nastavení hodnôt impulzov môžete odstrániť dokonca aj svalovú bolesť rôznych častí vášho preťaženého tela.
 

Kód:  BR014
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  BR-670s4

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09