Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Beautifly B-Modello Masážny prístroj

Kúpiť s kódom ALZADNI30
Kód bude uplatnený automaticky.
64,33 €
Garancia najlepšej ceny
91,90 €

Beautifly B-Modello Masážny prístroj

Masážny prístroj Beautifly B-Modello

Beautifly B-Modello — Prístroj na domácu dermomasáž

Chcete pomôcť s tvarovaním postavy? Na tieto účely máme v ponuke masážny prístroj Beautifly B-Modello. Zariadenie kombinuje tepelnú terapiu so silou sania. Celkom si môžete zvoliť zo 6 stupňov intenzity sania aj 6 stupňov tepelnej terapie. Kombinácia oboch procedúr účinne redukuje celulitídu. Akumulátorové prevedenie masážneho prístroja Beautifly B-Modello uľahčí jeho používanie nech ste kdekoľvek.

Masážny prístroj Beautifly B-Modello
Masážny prístroj Beautifly B-Modello

Kľúčové vlastnosti masážneho prístroja Beautifly B-Modello

  • Zariadenie kombinuje tepelnú terapiu so saním
  • Na výber zo 6 stupňov teploty a 6 stupňov intenzity sania
  • Ergonomické prevedenie uľahčí používanie
  • Jednoduché ovládanie pomocou 3 tlačidiel
  • Vhodné na použitie na celé telo
  • Beautifly B-Modello slúži na odstránenie celulitídy, redukciu tukového tkaniva i hlbokých a rozsiahlych strií
Masážny prístroj Beautifly B-Modello

Ideálny tvar na redukciu celulitídy

Beautifly B-Modello má bankovú hlavicu, ktorá je tvarovaná tak, aby hravo prekonala všetky priehlbiny a nerovnosti pokožky. Ergonomicky tvarovaná rukoväť uľahčí uchopenie a používanie prístroja. Vďaka zabudovanému akumulátoru vás nebude pri používaní masážneho prístroja Beautifly B-Modello nič obmedzovať. Opätovné nabitie vykonáte pomocou priloženého USB kábla. Masážny prístroj na telo oplýva 8 hrotmi, ktoré stimulujú mikrocirkuláciu. Beautifly B-Modellotaktiež podporuje redukciu tukového tkaniva a redukuje aj hlboké a rozsiahle strie.

Masážny prístroj Beautifly B-Modello

Prístroj B-Modello sa vám prispôsobí

Bankovacia hlavica B-Modello si prispôsobíte svojim potrebám. Zvoliť si totiž môžete zo 6 stupňov intenzity sania a vybrať si zo 6 stupňov tepelnej terapie. Pôsobením masážneho prístroja Beautifly B-Modello sa rozpadá podkožné tukové tkanivo, prečisťuje a vyhladzuje sa pokožka. Zabudované červené svetlo rýchlejšie odbúrava tukového tkaniva.

Masážny prístroj Beautifly B-Modello

Použitie na všetky časti tela

Svojim dizajnom umožní Beautifly B-Modello pohodlné použitie na všetkých častiach tela. Môžete si tak pohodlne masírovať stehná, zadok, brucho, paže, ruky, chodidlá aj krk. Beautifly B-Modello funguje vďaka moderným technológiám a tradičným metódam čínskej medicíny. Teplá masáž prístrojom Beautifly B-Modello zlepšuje prekrvenie pokožky a svalov, vďaka čomu má spevňujúci pčinok, modeluje postavu a vyhladzuje pokožku.

Masážny prístroj Beautifly B-Modello

Prístroj inšpirovaný čínskou medicínou

Výrobca sa nechal pri tvorbe prístroja Beautifly B-Modello inšpirovať tradičnou čínskou bankovou masážou, čo je známa liečebná technika od staroveku. Prístroj Beautifly B-Modello na základe tejto techniky pomôže so zrýchlením metabolizmu, znížením nervovo svalovej bolesti, znížením opuchov, vylučovaním toxínov a pod. V kozmetike bankovanie odstráni celulitídu, modeluje postavu, zníži viditeľnosť strií a zlepšuje krvný obeh.

Masážny prístroj Beautifly B-Modello

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Masážny prístroj

Použitie

Použitie na Brucho, Zadok, Chrbát, Stehná, Prsné svaly, Celé telo, Lýtka

Určenie

Určenie Masáž, Uvoľnenie bolesti

Typ masáže

Druh masáže Horúca terapia
Počet programov 6
Úrovne intenzity 6

Vlastnosti

Farba Biela
Vlastnosti Displej

Balenie

Obsah balenia Nabíjačka

Umiestnenie

Umiestnenie Na doma

Typ zásuvky

Krajina Česko, Poľsko

Napájanie

Napájanie Akumulátor
Kód:  BUFMP630
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5903003700630

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08