Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Beats Studio3 Wireless – púštny piesok

5 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Beats Studio3 Wireless – púštny piesok

Dr. Dre je známy hiphopový producent. Okrem radu nahrávok sa podieľal aj na návrhu slúchadiel Beats. Model Studio3 Wireless vo farbe púštny piesok je ľahký a skladný, zároveň však veľmi príjemne prekvapí kvalitným zvukovým podaním. Bez problémov si poradí s tvrdým rapom aj jemným cvrlikaním v klasických hudobných dielach. Môžete si ich pripojiť cez odnímateľný kábel s 3,5 mm jackom alebo cez bezdrôtovú technológiu Bluetooth (dosah až desať metrov). Ak hľadáte značkové slúchadlá, ktoré doslova prekypujú modernými vymoženosťami, Beats Studio3 Wireless budú tou správnou voľbou.

Kľúčové vlastnosti slúchadiel Beats Studio3 Wireless – púštny piesok

  • Ľahké a skladné bezdrôtové slúchadlá vo farbe púštny piesok
  • Pripojenie cez Bluetooth (dosah až 10 m) alebo cez odnímateľný kábel
  • Kvalitné zvukové podanie slúchadiel Studio3 Wireless
  • Technológia Pure ANC zaisťuje aktívnu elimináciu okolitého ruchu a šumu
  • Jednoduché ovládanie Beats Studio3 Wireless
  • Skutočne bleskové nabíjanie s funkciou Fast Fuel
  • Maximálna výdrž slúchadiel je až 22 hodín
  • Dobíjanie cez micro USB

Jedinečná technológia Pure ANC

S technológiou Pure ANC vás pri počúvaní hudby nebude vôbec nič rušiť. Active Noise Canceling totiž aktívne eliminuje okolitý ruch a šum. Beats Studio3 Wireless tak môžete bez problémov využívať aj na hlasitých miestach ako je mestská hromadná doprava alebo rušné miesta vonku, ktoré sú plné abstraktného hluku. Ak na vás niekto prehovorí alebo potrebujete počuť, čo sa okolo vás deje, jediným pohybom slúchadlá vypnete. Navyše sa ovládanie hlasitosti nachádza na kábli, čo znamená, že už nie je potrebné zložito hľadať svoj mobilný telefón niekde vo vrecku.

Extrémne rýchle nabíjanie modelu Studio3 Wireless

Aby ste sa od svojej obľúbenej muziky nemuseli oddeľovať na zbytočne dlhú dobu, sú slúchadlá Studio3 Wireless vybavené technológiou Fast Fuel, ktorá umožňuje skutočne bleskové nabíjanie. A to dokonca tak rýchlo, že len za desať minút dobíjania môžete počúvať hudbu až tri hodiny. Stačí teda pred cestou slúchadlá pripojiť pomocou micro USB kábla k nabíjačke a za pár minút sú plne pripravené. Pri plnom nabití vydržia až neuveriteľných 22 hodín prevádzky.


Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Béžová
Kód:  MON302m72
Produktové číslo:  MTQX2EE/A
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07