Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Beats Studio Buds + Black / Gold

4,5 32 hodnotení
179,90 €

Beats Studio Buds + Black / Gold

Úplne bezdrôtové slúchadlá Beats Studio Buds +, čierna/zlatá

Úplne bezdrôtové slúchadlá Beats Studio Buds + prichádzajú s výkonným a vyváženým priestorovým zvukom, aktívnym potlačením šumu (ANC) a transparentným režimom (príposluch). Vychutnajte si vysoko kvalitné hovory, rozšírenú kompatibilitu so systémami Apple a Android a až 36 hodín počúvania s nabíjacím puzdrom. Súčasťou sú štyri veľkosti nadstavcov do uší, ktoré zaistia pohodlné nosenie počas celého dňa úplne každému.

Úplne bezdrôtové slúchadlá Beats Studio Buds + Black/Gold

Kľúčové vlastnosti bezdrôtových slúchadiel Beats Studio Buds +, čierna/zlatá

  • Bezdrôtové slúchadlá Beats s aktívnym potlačením hluku (ANC) na dokonalý zážitok z hudby
  • Transparentný režim vás udrží v spojení s okolitým svetom
  • Výdrž až 36 hodín (9 h slúchadlá + 27 h nabíjacie puzdro)
  • True Wireless slúchadlá do uší Beats Studio Buds + ponúkajú vylepšenú kompatibilitu so systémami Apple a Android
  • Čisté a jasné hovory vďaka vylepšeným mikrofónom zameraným na hlas
  • Bluetooth slúchadlá sú odolné proti potu a vode (stupeň krytia IPX4)
  • Mobilná aplikácia Beats
  • V balení: Beats Studio Buds +, nabíjacie puzdro, nadstavce do uší a nabíjací kábel z USB-C na USB-C
Bezdrôtové slúchadlá Beats Studio Buds + Black/Gold

Výkonný a vyvážený zvuk, ktorý vás doslova ohromí

Slúchadlá bezdrôtové Beats Studio Buds + poskytujú bohatý a pohlcujúci zvuk – či už počúvate hudbu alebo telefonujete. Každé slúchadlo je vybavené špeciálnym dvojvrstvovým meničom, ktorý sa prehýba a poskytuje tak oveľa čistejšie basy a veľmi nízke skreslenie. Slúchadlá na Bluetooth Beats Studio Buds + podporujú priestorový zvuk – zažite ohromujúci zvuk, akoby ste boli obklopení 64 reproduktormi naraz.

Bezdrôtové slúchadlá Beats Studio Buds + Black/Gold

True Wireless slúchadlá Beats Studio Buds + vám dajú na výber, ako veľmi chcete vnímať okolitý svet

Dva dynamické režimy počúvania umožňujú jednoduchým stlačením tlačidla zvoliť, či chcete okolitý svet držať stranou, alebo ho pustiť k sebe. Aktívne potlačenie hluku (ANC) sa prispôsobí vašim osobným potrebám a neutralizuje nežiaduci vonkajší hluk. Vďaka 3× väčším mikrofónom, akustickým prieduchom a výkonnému procesoru majú True Wireless slúchadlá Beats Studio Buds + až 1,6× väčší výkon aktívneho potlačenia hluku.

Bezdrôtové slúchadlá Beats Studio Buds + Black/Gold

Bluetooth slúchadlá majú až 2× lepší transparentný režim

Bluetooth slúchadlá Beats Studio Buds + sú vybavené transparentným režimom, ktorý prepája počúvanie s okolitým svetom. Externé mikrofóny zachytávajú okolitý zvuk, ktorý sa mieša s hudbou – vy tak môžete aj počas počúvania vnímať svoje okolie. Tento režim využijete napríklad pri športovaní, kde oceníte aj tri nové akustické prieduchy na jemné uvoľnenie tlaku a zlepšenie presnosti zvuku. Aj táto drobná inovácia prispieva k tomu, že nosenie Beats Studio Buds + je veľmi pohodlné.

Bezdrôtové slúchadlá Beats Studio Buds + Black/Gold

Bezdrôtové slúchadlá do uší Beats Studio Buds + sú navrhnuté pre celodenný komfort

Bezdrôtové slúchadlá do uší Beats Studio Buds + sú dodávané so štyrmi veľkosťami štupľov (XS, S, M a L), z ktorých si tie správne vyberie úplne každý. Správna veľkosť koncoviek zaistí ideálne akustické vlastnosti na ten najlepší zážitok z počúvania. V neposlednom rade je tiež zárukou toho, že slúchadlá bez kábla Beats Studio Buds + zostanú na svojom mieste za akýchkoľvek okolností.

Bezdrôtové slúchadlá Beats Studio Buds + Black/Gold

Viac hudby, menej nabíjania a krištáľovo čisté hovory

V kombinácii s elegantným nabíjacím puzdrom získate až 36 hodín počúvania. V okamihu, keď budete potrebovať in-ear slúchadlá na hudbu Beats Studio Buds + nabiť, sa nemusíte obávať dlhých chvíľ bez vašej obľúbenej hudby. S funkciou Fast Fuel počas iba 5 minút získate až 1 hodinu počúvania. Beats Studio Buds + disponujú 3× väčšími mikrofónmi, výkonným ANC a algoritmom zameraným na hlas, ktorý presne filtruje šum v pozadí tak, aby boli hovory dokonale čisté a jasné.

Bezdrôtové slúchadlá Beats Studio Buds + Black/Gold

Ovládanie na dosah ruky a kompatibilita s Apple aj Android

Prispôsobiteľné ovládacie prvky umožňujú jednoduché ovládanie hudby, prepínanie režimov počúvania, prijímanie hovorov alebo aktiváciu hlasového asistenta pomocou tlačidla „b". Bezdrôtové slúchadlá s mikrofónom Beats Studio Buds + ponúkajú robustnú súpravu natívnych funkcií pre Apple aj Android, vrátane párovania jedným dotykom, automatického prepínania, „always on" hlasovej asistencie a funkcie „Find My".

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna, Zlatá

Typ slúchadiel

Vyhotovenie Štuple
Konštrukcia Uzatvorená
Mikrofón Áno

Pripojenie

Typ pripojenia Bluetooth

Vlastnosti a funkcie

Funkcie Hlasový asistent, Prepínanie skladieb, Prijímanie hovorov
Potlačenie hluku Aktívne (ANC)
Stupeň krytia IPX4
Ďalšie vlastnosti True Wireless, Vymeniteľné štuple

Batéria

Maximálna výdrž batérie 36 h
Výdrž batérie (slúchadlá) 9 h
Výdrž batérie (puzdro) 27 h
Nabíjanie akumulátora USB-C

Hmotnosť

Hmotnosť 5 g
Kód:  MON303n01
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  MQLH3EE/A

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04