Obnoviť stránku

Beats Solo2 Luxe Edition - Red

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Beats Solo2 Luxe Edition - Red

Hľadáte kvalitné slúchadlá pre špičkové počúvanie hudby? Nie je prekvapením, že slúchadlá Beats Solo2 Luxe Edition - Red od spoločnosti Apple patria k najlepším. Slúchadlá nielen dobre vyzerajú, ale ponúkajú aj veľa vychytávok. Chcete počúvať iba jedným uchom? Nie je problém stačí otočiť mušlou.

Potrebujete slúchadlá, ktoré dobre utlmia okolitý hluk? Vďaka uzavretej konštrukcii a vylepšenej kvalite akustiky si rušenie ani nevšimnete. Lepšiu akustiku a širšiu škálu zvukov si môžete užiť so svojím iPhonom, iPadom či iPodom. Slúchadlá využijete samozrejme aj na prehrávanie hudby z akéhokoľvek iného zariadenia.

Hlavné prednosti

  • Vyrobené z ľahkého hliníka
  • Dobre utlmia okolitý hluk
  • Ovládanie hlasitosti aj kompatibilného mobilného telefónu
  • Navrhnuté pre maximálny komfort a presný zvuk
  • Ponúka dynamickejšie a širšie spektrum zvuku

Ergonómia

Aj v prípade slúchadiel Beats Solo 2 Luxe sa pri návrhu bral veľký ohľad na ergonomické spracovanie. To oceníte v prípade, že slúchadlá budete používať dlhodobo. Mušle sú navrhnuté tak, aby boli maximálne pohodlné. Ergonómia hrala prím aj v prípade ovládacieho odpojiteľného kábla. Ovládacie prvky sú riešené jednoducho s dobrou dostupnosťou. Slúchadlá môžete zložiť do menšieho priloženého púzdra a vziať ich kamkoľvek sebou.

Ovládanie slúchadiel aj telefónu

Pomocou ovládacieho kábla môžete jednoducho upravovať hlasitosť slúchadiel alebo posúvať skladby. V prípade kompatibilného telefónu so systémom iOS je možné brať hovory a pomocou vstavaného mikrofónu aj telefonovať.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Červená
Kód:  MON397c
Produktové číslo:  ml9g2zm/a
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12