Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Beats PowerBeats Pro slonovinová

4,4 57 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
299 €

Beats PowerBeats Pro slonovinová

Prémiové športové bezdrôtové slúchadlá Beats Powerbeats Pro – slonovinové

Hľadáte ideálneho parťáka na svoje intenzívne tréningy? Športové bezdrôtové slúchadlá Beats Powerbeats Pro, vybavené čipom Apple H1, sú presne to, čo potrebujete. Vďaka nastaviteľným háčikom za uši a štupľom v niekoľkých veľkostiach vám budú sedieť ako uliate, bez ohľadu na to, aký intenzívny je váš tréning. Tieto ľahké Bluetooth slúchadlá sú navrhnuté na vrcholné výkony a ich vylepšená odolnosť proti potu a vode podľa špecifikácie IPX4 vám pomôže dostať kondíciu na vyššiu úroveň. Tieto skutočne bezdrôtové slúchadlá Powerbeats Pro sú navrhnuté pre elitných športovcov, ktorí si želajú maximálne pohodlie a kvalitu zvuku bez obmedzujúcich drôtov.

Prémiové športové bezdrôtové slúchadlá Beats Powerbeats Pro – slonovinové

Kľúčové vlastnosti bezdrôtových slúchadiel Beats Powerbeats Pro – slonovinové

  • Bezdrôtové slúchadlá Beats Powerbeats Pro ideálne na intenzívne tréningy
  • Až 9 hodín počúvania (s nabíjacím puzdrom viac ako 24 hodín)
  • Nastaviteľné háčiky za uši zaistia pohodlné a pevné držanie
  • Odolná konštrukcia proti potu a vode spĺňajúca špecifikáciu IPX4
  • Ovládanie hlasitosti a funkcia preskakovania skladieb na oboch slúchadlách
  • Čisto hlasová aktivácia „Hey Siri“ a rýchle pripojenie vďaka slúchadlovému čipu Apple H1
  • Rýchle nabíjanie v režime Fast Fuel – päť minút nabíjania poskytne 1,5 hodiny počúvania
  • Možnosť sledovania polohy slúchadiel v aplikácii „Nájsť“
  • Bluetooth slúchadlá kompatibilné aj s telefónmi Android
Prémiové športové bezdrôtové slúchadlá Beats Powerbeats Pro – slonovinové

Bluetooth slúchadlá Powerbeats Pro sú navrhnuté s ohľadom na potreby športovcov

Bluetooth slúchadlá Powerbeats Pro ponúkajú vyvážený zvuk s izoláciou hluku, vďaka čomu si môžete užívať svoje obľúbené skladby bez rušivých vonkajších vplyvov. Ich akustická sústava bola kompletne prepracovaná, aby reprodukovala zvuk verne a s väčším dynamickým rozsahom. Výborný zvuk je ale len polovica úspechu – na dokonalý zážitok je dôležité, aby bezkáblové slúchadlá bezchybne sedeli. Preto sú Powerbeats Pro navrhnuté s dôrazom na ergonomické pohodlie.

Prémiové športové bezdrôtové slúchadlá Beats Powerbeats Pro – slonovinové

Slúchadlá za uši Powerbeats Pro poskytujú nadštandardnú výdrž

So slúchadlami Powerbeats Pro nemusíte mať obavy, že by vám počas dlhého tréningu alebo maratónu došla energia. Každé slúchadlo vydrží hrať na batériu až 9 hodín a s nabíjacím puzdrom môžete počúvať celkom viac ako 24 hodín. Navyše, ak sa vám podarí vyčerpať batériu, päťminútové nabíjanie v režime Fast Fuel poskytne ďalších 1,5 hodiny počúvania. Energiu vám pomôžu šetriť snímače na automatické zapnutie a vypnutie, ktoré poznajú, že práve nepočúvate a prepnú slúchadlá za uši do režimu spánku.

Prémiové športové bezdrôtové slúchadlá Beats Powerbeats Pro – slonovinové

Jednoduché ovládanie na maximálny komfort pri tréningu

Bezdrôtové športové slúchadlá Powerbeats Pro tiež ponúkajú množstvo možností ovládania, ktoré vám umožnia sústrediť sa na tréning. Môžete ovládať hlasitosť a preskakovať skladby na oboch slúchadlách bez toho, aby ste museli siahať po svojom telefóne. Slúchadlá bez kábla Powerbeats Pro tiež podporujú hlasové ovládanie, automatické prehrávanie a pozastavenie, takže ľahko ovládate hudbu bez toho, aby ste museli prerušiť tréning. A práve vďaka podpore hlasového ovládania na najrôznejších kompatibilných zariadeniach sa pri tréningu nemusíte ničím rozptyľovať.

Prémiové športové bezdrôtové slúchadlá Beats Powerbeats Pro – slonovinové

True Wireless slúchadlá Powerbeats Pro len tak nestratíte

Už sa nemusíte obávať toho, že svoje True Wireless slúchadlá Powerbeats Pro niekde stratíte. Vďaka aplikácii „Nájsť“ budete môcť ľahko sledovať polohu slúchadiel, či už ich potrebujete nájsť doma, alebo sa vám zatúlali niekde počas tréningu. Aplikácia vám umožní zistiť ich približnú polohu, a dokonca ich prezvoniť, aby sa dali nájsť podľa zvuku.

Prémiové športové bezdrôtové slúchadlá Beats Powerbeats Pro – slonovinové

Bezdrôtové slúchadlá s mikrofónom Powerbeats Pro, ktoré spoľahlivo fungujú

Slúchadlá s mikrofónom Powerbeats Pro ponúkajú bezdrôtové pripojenie, ktoré skutočne funguje. Vďaka Bluetooth majú dlhší dosah s minimom výpadkov. Ich pripojenie je stabilné, aj keď ste stále v pohybe. Hlasový akcelerometer a niekoľko mikrofónov dokáže zamerať váš hlas a odfiltrovať okolitý hluk. Nastavenie slúchadiel je okamžité – stačí otvoriť puzdro a podržať ho pri iPhone. Automaticky sa vám potom pripoja aj k Apple Watch, iPadu a Macu.

Prémiové športové bezdrôtové slúchadlá Beats Powerbeats Pro – slonovinové

Technická špecifikácia slúchadiel Powerbeats Pro

Slúchadlá na Bluetooth Powerbeats Pro sú navrhnuté tak, aby boli čo najľahšie. Každé slúchadlo váži iba 11 gramov a nabíjacie puzdro 80 gramov. Sú tiež vybavené Bluetooth a bezdrôtovým pripojením na jednoduché a rýchle pripojenie k vašim zariadeniam. Disponujú nabíjacou lítium-iónovou batériou na dlhú výdrž. Okrem toho je každé slúchadlo k zariadeniu pripojené nezávisle, čo prispieva k väčšej spoľahlivosti a voľnosti pri počúvaní hudby aj telefonovaní.

Parametre a špecifikácia

Typ slúchadiel

Vyhotovenie Za uši
Konštrukcia Uzatvorená
Mikrofón Áno

Pripojenie

Typ pripojenia Bluetooth

Vlastnosti a funkcie

Funkcie Prepínanie skladieb, Prijímanie hovorov
Stupeň krytia IPX4
Ďalšie vlastnosti True Wireless, Vymeniteľné štuple

Charakteristika mikrofónu

Konštrukcia mikrofónu Integrovaný

Batéria

Maximálna výdrž batérie 24 h
Výdrž batérie (slúchadlá) 9 h
Výdrž batérie (puzdro) 15 h
Nabíjanie akumulátora V puzdre

Farba

Farba Béžová

Počet slúchadiel

Počet slúchadiel 2 (stereo)
Kód:  MON303o81d
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  MY5D2EE/A
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16