Obnoviť stránku

Beats Pill žlutý

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Beats Pill žlutý

Prenosný reproduktor Beats Pill je stelesnením požiadaviek gangsta rapu v podaní fenomenálneho tvorcu a producenta Dr.Dre. Jedná sa nielen o silný a kompaktný reproduktor pre počúvanie hudby, ale aj prenosný systém pre telefonovanie hands-free - A to všetko s voľnosťou bezdrôtového rozhrania Bluetooth.

Malé rozmery, veľký zvuk

Napriek svojej kompaktnej veľkosti produkuje Pill silný a pevný zvuk. Ponúka jasné výšky s hlbokou a výraznou basovou zložkou. Navyše si jeho prednes môžete vychutnať kdekoľvek vás napadne.

Ovládajte prehrávanie priamo z ruky

Pre obsluhu prehrávanie vám poslúži mobilný telefón, notebook, alebo akékoľvek ďalšie zariadenie, ktoré je vybavené adaptérom Bluetooth. Môžete sa tak pohodlne usadiť až do vzdialenosti desiatich metrov od reproduktora, a púšťať čo vás napadne.

Dokonalá prenosnosť

S reproduktorom Pill od Dr.Dre môžete svoju obľúbenú hudbu vziať kamkoľvek so sebou. Jedná sa o extrémne kompaktné a ľahké zariadenie, Ktoré bez problémov uložíte do každej tašky alebo batohu. Súčasťou je navyše praktické puzdro s karabínou, Takže reproduktor ľahko pripnete na akékoľvek vonkajšie pútko.

Bezdrôtová komunikácia

Zdvihnite hovor a zapojte sa do videokonferencie so všetkými svojimi kamarátmi. Technológia Bluetooth vám spoločne s integrovaným mikrofónom sprostredkuje pohodlnejšie telefonovanie, ktorého sa navyše môže zúčastniť ľubovoľný počet užívateľov. Všetko samozrejme v prémiovej kvalite Beats Audio by Dr Dre.

Parametre a špecifikácie:
Prevedenie:
Farba: žltá
Rozmery: 191 x 46 mm (dĺžka x výška)
Hmotnosť: 310 g
Štandardné príslušenstvo:
1,5 m dlhý zvukový kábel (3,5 mm <-> 3,5 mm)
Nabíjací/dátový kábel USB 2.0
Puzdro na prenášanie s karabínou
Napájací adaptér do el. zásuvky (AC)
Kód:  MON308k

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07