Obnoviť stránku

Beats Mixr, čierna

4,7 10 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Beats Mixr, čierna

Slúchadlá Monster Beats by Dr. Dre MIXR by mala byť povinnou výbavou každého klubového nadšenca a profesionálneho DJ. Boli vytvorené v spolupráci s producentom a DJ Davidom Guettom a navrhnuté so zmyslom pre mimoriadnu trvanlivosť a pohodlie. Veľmi pružný hlavový most, sklopné kovové mušle a premyslený skladací mechanizmus, to je len základ tohto modelu.
Jemné polstrovanie účinne tlmí okolitý hluk a umožní vám tak vychutnávať si vynikajúci zvuk s hlbokými basmi, kdekoľvek si spomeniete. Mušľu môžete rovnako ľahko vyklopiť dozadu, aby ste počuli okolité prostredie - presne podľa vašich požiadaviek! Zaujímavosťou je určite vstupný konektor pre kábel v oboch mušliach. Vďaka nemu môžete vstupný signál pripojiť z pravej aj z ľavej strany. Samozrejmosťou, je potom maximálne pohodlné a prispôsobiteľné prevedenie každému používateľovi aj nastaviteľný hlavový most.
Okrem krúteného kábla so štandardnými 3,5 mm konektormi nájdete v balení aj kábel s funkciou ControlTalk. Vďaka nej budete môcť slúchadlá používať s kompatibilnými telefónmi vrátane iPhonu pre navigáciu medzi skladbami, pauzou, ovládanim hlasitosti, a vďaka integrovanému mikrofónu aj ako klasický headset s funkciou jednoduchého prijatia a ukončenia hovoru. Po pripojení k prehrávačom iPod či tabletom iPad môžete na ovládaní zastaviť a opätovne spustiť skladbu či navigovať medzi pesničkami bez toho, aby ste museli siahať na prehrávač.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna
Kód:  MON301m
Produktové číslo:  MH6M2ZM/A
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06