Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Be quiet! PURE BASE 600 čierno-strieborná

5 8 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Be quiet! PURE BASE 600 čierno-strieborná

Ak patríte medzi tých, ktorým okrem výkonu počítača záleží aj na vzhľade, máme pre vás unikátny kúsok z továrne značky Be quiet!. V prvom rade uchváti svojím moderným dizajnom, ale rovnako aj precíznym spracovaním. Práve vďaka svojmu vyhotoveniu ponúkne neskutočnú inštalačnú flexibilitu a perfektné rozmiestnenie chladiacich členov poskytne maximálne efektívne chladenie. Položte základný kameň svojmu PC a spoznajte úplne inú úroveň realizácie s akoukoľvek konfiguráciou!

Kľúčové vlastnosti

  • Špičková a dizajnovo vydarená skriňa
  • Pre formáty ATX, micro ATX a mini ITX
  • Optimalizované pre vodné chladenie
  • Profesionálne vedenie káblov
  • Dva predinštalované vetráky (120 mm a 140 mm)
  • Odnímateľné prachové filtre
  • Perfektné odhlučnenie
  • Precízne riešený vnútorný systém rozmiestnenia

Be quiet!

Už zo samotného názvu vyplýva, že si výrobca dal naozaj záležať na použitých materiáloch, ktoré kombinujú vysoko kvalitné ABS plasty a oceľ. Tie spoločne s integrovaným tlmiacim príslušenstvom na bočnej, hornej a prednej strane znižujú vibrácie a hluk na úplné minimum. 

Práve vďaka prepracovanému systému rozmiestnenia ventilátorov je zabezpečený optimálny prietok vzduchu cez skriňu, čo má za následok ideálny chladiaci výkon pri zachovaní nízkej hladiny hluku. Už od výrobcu je na prednej a zadnej strane nainštalovaná dvojica ventilátorov, ktorú možno rozšíriť o ďalšiu päticu. Navyše je v prednej a spodnej časti vložený prachový filter, aby bol nasávaný vzduch bez zbytočného prachu. 

Široké možnosti pripojenia

Po otvorení skrine už od pohľadu uvidíte, že je optimalizovaná pre dosky ATX, micro ATX a mini ITX. Celá zadná oporná stena má veľké výrezy pre lepšie chladenie podložia procesora a celej základnej dosky. Ďalej ponúkne široké možnosti uloženia pevných diskov, optických jednotiek či vybraných regulátorov. Nechýbajú dve externé 5,25" pozície, tri interné 3,5" a až 8 pozícií pre 2,5" disky. Pokiaľ nebude použitý držiak na HDD, môžete do skrine bez problémov použiť grafickú kartu s dĺžkou až 425 mm (s držiakom HDD 280 mm).

Na čelnej strane nájdete hneď 2 vysokorýchlostné USB 3.0 porty, jack konektory pre slúchadlá a mikrofón a samozrejme zapínacie tlačidlo spoločne s indikátormi chodu. Tento model je dokonca vybavený špeciálnym regulátorom rýchlosti otáčok v troch stupňoch, na ktorý môžete pripojiť a ovládať až 3 ventilátory. Skriňa je dodávaná bez zdroja a vy tak máte voľnú ruku pre jeho voľbu podľa vašich požiadaviek.

 

Parametre a špecifikácia

Určenie a veľkosť

Veľkosť Midi Tower

Farba

Farba Čierna, Strieborná

Vnútorné usporiadanie

Formát základnej dosky ATX, mATX (Micro ATX), mITX (Mini ITX)
Počet interných 2,5" slotov
Ďalšie vybavenie Cable management, Zvuková izolácia, Prachové filtre, Podpora SSD (2,5")

Vonkajšie usporiadanie

Konektory predného panelu USB 3.2 Gen 1, Slúchadlá, Mikrofón
Bočnica Nepriehľadná
Ďalšie vybavenie Regulácia ventilátorov, Podpora vodného chladenia

Zdroj

Zdroj Bez zdroja

Chladenie

Počet pozícií pre ventilátory

Materiál

Materiál skrine Oceľ

Rozmery

Šírka 220 mm (22 cm)
Výška 492 mm (49,2 cm)
Hĺbka 445 mm (44,5 cm)
Hmotnosť 7,44 kg
Kód:  BG022
Produktové číslo:  BG022
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16