Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Be quiet! DARK BASE PRO 900 priehľadná bočnica / strieborná

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Be quiet! DARK BASE PRO 900 priehľadná bočnica / strieborná

Ak patríte medzi tých, ktorým okrem výkonu počítača záleží aj na vzhľade, máme pre vás unikátny kúsok z továrne značky Be quiet!. V prvom rade uchváti svojim moderným dizajnom, ale takisto aj precíznym spracovaním. Práve vďaka svojmu prevedeniu ponúkne neskutočnú inštalačnú flexibilitu a perfektné rozmiestnenie chladiacich členov poskytne maximálne efektívne chladenie. Položte základný kameň svojmu PC a spoznajte úplne iný level realizácie s akoukoľvek konfiguráciou!

Kľúčové vlastnosti

  • Špičková a dizajnovo vydarená skriňa s priehľadnou bočnicou
  • Pre formáty E-ATX, XL-ATX, ATX, M-ATX a Mini-ITX
  • Optimalizované pre vodné chladenie
  • Profesionálne vedenie káblov
  • Súčasťou sú 3 ventilátory (140 mm)
  • LED osvetlenie
  • Perfektné odhlučnenie
  • Precízne riešený vnútorný systém rozmiestnenia

Be quiet!

Už zo samotného názvu vyplýva, že si výrobca dal naozaj záležať na použitých materiáloch, ktoré kombinujú vysoko kvalitné plasty, oceľ a prvky hliníka. Tie spoločne s integrovaným tlmiacim príslušenstvom na hornej, bočnej a prednej strane znižujú vibrácie a hluk na úplné minimum.

Práve vďaka prepracovanému systému rozmiestnenia ventilátorov je zabezpečený optimálny prietok vzduchu cez skriňu, čo má za následok ideálny chladiaci výkon pri zachovaní nízkej hladiny hluku. Už od výrobcu je na prednej a zadnej strane nainštalovaná trojica ventilátorov (2 vpredu, 1 vzadu), ktoré možno rozšíriť, v prípade použitia 120 mm vetrákov, až o ďalších 7 kusov. Naviac je vo všetkých príslušných otvoroch vložený prachový filter, aby bol nasávaný vzduch bez zbytočného prachu.

Široké možnosti pripojenia

Po otvorení skrine už od pohľadu uvidíte, že je optimalizovaná pre dosky formátu E-ATX, XL-ATX, ATX, M-ATX a Mini-ITX. Ďalej ponúkne široké možnosti uloženia pevných diskov, optických jednotiek či vybraných regulátorov. Nechýbajú dve externé 5,25" pozície, sedem interných 3,5" a až 15 pozícií pre 2,5" disky. Pokiaľ nebude použitý držiak na HDD, môžete do skrine bez problémov použiť grafickú kartu s dĺžkou až 472 mm (s držiakom HDD 323 mm).

Na vrchnej strane nájdete hneď 2 vysokorýchlostné USB 3.0, 2 USB 2.0, jack konektory pre slúchadlá a mikrofón a samozrejme zapínacie tlačidlo spoločne s indikátormi chodu. Tento model je dokonca vybavený špeciálnym regulátorom rýchlosti otáčok, na ktorý môžete pripojiť a ovládať až štyri PWM a štyri 3pin ventilátory. Skriňa je dodávaná bez zdroja a vy tak máte voľnú ruku pre jeho voľbu podľa vašich požiadaviek.

Parametre a špecifikácia

Určenie a veľkosť

Veľkosť Big Tower

Farba

Farba Čierna, Strieborná

Vnútorné usporiadanie

Formát základnej dosky ATX, mATX (Micro ATX), mITX (Mini ITX), eATX (Extended ATX)
Počet interných 2,5" slotov 15×
Ďalšie vybavenie Cable management, Zvuková izolácia, Prachové filtre, Podpora SSD (2,5")

Vonkajšie usporiadanie

Konektory predného panelu USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, Slúchadlá, Mikrofón
Bočnica Priehľadná
Ďalšie vybavenie Predné dvierka, Regulácia ventilátorov, Osvetlenie, Podpora vodného chladenia

Zdroj

Zdroj Bez zdroja

Chladenie

Počet pozícií pre ventilátory 10×

Materiál

Materiál skrine Oceľ

Rozmery

Šírka 243 mm (24,3 cm)
Výška 585 mm (58,5 cm)
Hĺbka 577 mm (57,7 cm)
Hmotnosť 14,39 kg
Kód:  BGW12
Produktové číslo:  BGW12
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12