Obnoviť stránku

BE-17 BM200

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BE-17 BM200

Unikátny vreckový zvlhčovač pokožky

Nestíhate chodiť do kozmetických salónov, ale napriek tomu by ste si rada dopriala ich starostlivosť? Vďaka hydratačnej súprave BE-17 BM200 môžete kozmetický salón preniesť k vám domov. Tento vreckový zvlhčovač zaistí pokožke prirodzenú hydratáciu bez nechceného pocitu vlhka či mokra.


Zabraňuje vysychaniu pokožky

Kvapalina obsiahnutá v tomto prístroji sa totiž vstrebe okamžite. Takto hydratovať pokožku môžete, aj keď na sebe už máte nanesený make-up. Obnoví sa tak jeho vlhkosť a zabráni sa jeho vysychaniu a praskaniu. Aj vaše riasy budú vďaka nemu vyzerať dlhšie a oči nebudú vysychať a páliť.


Celodenná hydratácia

Ionizačná nanotechnológia

Kompaktná veľkosť

Dobíjanie pomocou USB kábla


Jednoduchšie to už byť nemôže

Vreckový zvlhčovač BE-17 BM200 sa používa veľmi ľahko, jeho súčasťou je malý zásobník na vodu s veľkosťou 7 ml, ktorý naplníte pomocou fľaštičky.Po doplnení kvapaliny odsuniete horný diel a môžete začať hydratovať. Keď do vody primiešate toner v pomere 1:5 (toner:voda), môžete si dopriať aj aromaterapiu. Zvlhčovač jednoducho dobijete cez štandardné USB rozhranie, na jedno nabitie dokáže fungovať až 60 minút.

Kód:  BE004
Produktové číslo:  BM200

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11