Obnoviť stránku

BBC micro:bit Experiment Kit

4,5 2 hodnotení

BBC micro:bit Experiment Kit

Možno spomínate na tie časy, keď sme zapájali do pružiniek obvody so stavebnicou Voltík. Vývoj od tej doby veľa pokročil a prvé experimenty s elektronikou a programovaním môžeme teraz vykonávať jednoducho a prakticky. Experiment Kit vám uľahčí prvé kroky pri poznávaní elektroniky a základov programovania. Stavebnica pre micro: bit je postavená na tradičných súčiastkach, ako je servo, snímač teploty a osvetlenia, motor, RGB LED, tlačidlo, zvonením a tiež MOSFET tranzistor, RGB LED dúhový krúžok, rezistory, trimer, tlačidlo s aretáciou a LED. O riadenie Kitu sa stará doska microbit, ktorú môžete veľmi jednoducho naprogramovať a použiť pre prácu so súčiastkami Kitu. Súčasťou je tiež držiak na dve batérie AAA, ktoré zaistí napájanie všetkých obvodov. Na doske je zabudovaná ochrana proti prepólovaniu batérií. Nechýba ani hlavný vypínač napájacieho napätia s LED indikáciou.

Kľúčové vlastnosti programovateľné stavebnice BBC micro: bit Experiment Kit

  • Stavebnice uľahčí prvé kroky pri poznávaní elektroniky a základov programovania
  • Obsahuje klasické súčiastky v modernom kvalitnom prevedení
  • Jednoduché zapojenie pomocou banánikov a zdierok
  • S BBC micro: bit Experiment Kit možno vytvárať funkčné zaujímavé projekty
  • Experiment Kit dokáže dobre prepojiť učenie a hru
  • Balenie v kufríku umožňuje prenášanie rozpracovaných projektov

Zapojenie bude hračka

Zapájanie elektronických obvodov uľahčujú prehľadne označené konektora do ktorých sa zasúvajú vodiče s banánikmi. Žiadne spájkovanie alebo práca s miniatúrnymi piny a zdierkami. Vodivý povrch banánikov a zdierok je pozlátený a zaistí spoľahlivý kontakt, dajú sa zapájať aj jeden do druhého. Obvod môžete rozpojiť a znovu zapojiť koľkokrát vás napadne. Pre uľahčenie zapájaní sú všetky zdierky opatrené popisom. Prácu s kitom sprevádza obrázkový návod na použitie, kde sú veci vysvetlené krok po kroku, takže všetky vaše experimenty skončí funkčným projektom. Experiment Kit dokáže dobre prepojiť učenie a hru a dať im tak nový rozmer. Súčiastky v Experiment kitu je možné využiť aj na experimenty bez dosky Micro: bit a naplno sa ponoriť do princípov elektroniky a elektronických obvodov.

BBC micro: bit Experiment Kit - sada skvelá aj na cesty

Kufrík Experiment Kitu je navrhnutý tak, aby sa do neho bez problémov zmestili všetky drôtiky, príslušenstvo a užívateľský návod. Stačí ho otvoriť a môžete začať bastlit a experimentovať. Potom kufrík len zatvorte a je pripravený na cestu. Obvody nie je potrebné pred uzavretím kufríku rozpojovať. Ak by ste si so sebou chceli vziať aj nejaký obľúbený modul pre micro: bit, tak je v kufríku ešte miesto.

Manuál:
https://www.elecfreaks.com/learn-en/microbitKit/experiment_box/index.html

Parametre a špecifikácia

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie Áno
Typ batérií AAA
Počet batérií 2 ks

Čo musíte vedieť

Vhodné od 9 rokov

Počet dielikov

Počet dielikov 17 ks

Stavebnice a puzzle

Materiál Plast
Vlastnosti Svietiace
Téma Mechanika

Vlastnosti

Platforma BBC micro:bit
Počet komponentov v balení 17
Funkcie Svetelný senzor, Servomotor, Diódy RGB

Rozmery

Šírka 176 mm
Výška 38 mm
Hĺbka 250 mm

Rozmery

Dĺžka/hĺbka 250 cm
Šírka 176 cm
Výška 38 cm

Počet projektov

Počet projektov 13

Vlastnosti

Typ Stavebnica
Napájanie Batéria
Programovateľné Áno

Obsah balenia

Obsah balenia Stavebnica, Návod
Kód:  MCB100a4
Produktové číslo:  EF08199
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13