Obnoviť stránku

Bazyl Ag+ Sprej na hygienu, osvieženie a dezinfekciu

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Bazyl Ag+ Sprej na hygienu, osvieženie a dezinfekciu

Doprajte vašim domácim miláčikom tú najlepšiu možnú starostlivosť. Dezinfekčný sprej Bazyl Ag+ je obohatený o aktívnu formu striebra, ktorá slúži na zabezpečenie dôkladnej hygieny, osvieženie a starostlivosť o pelechy, debničky, klietky a koterce. Sprej Bazyl môžete využiť aj na očistenie zvieracích doplnkov, ako sú napríklad postele, postroje či vôdzky. Častice nano striebra (Ag) pôsobia ako prírodné antibiotikum s dezinfekčnými a antiseptickými vlastnosťami. Nano striebro zároveň zabraňuje rastu baktérií a húb.


Hlavné prednosti dezinfekcie pre zvieratá Bazyl Ag+ Sprej, 175 ml

  • Dezinfekčný prípravok zaistí hygienickú čistotu
  • Slúži na osvieženie a starostlivosť o pelechy, debničky, klietky a koterce
  • Vhodný tiež na čistenie zvieracích doplnkov
  • Aktívne striebro (Ag) pôsobí ako prírodné antibiotikum
  • Dezinfekčný, antiseptický
  • Jednoduché a rýchle čistenie

Dezinfekčný sprej Bazyl Ag+ pre hygienicky čisté prostredie

Dezinfekcia pre zvieratá Bazyl Ag+ v spreji slúži ako skvelý pomocník na dôkladnú hygienu a osvieženie pelechov, debničiek, klietok či kotercov. Sprej môžete využiť tiež na čistenie zvieracích doplnkov. Čistota je základom nielen pre vás, ale aj pre vašich domácich miláčikov. Dezinfekcia v spreji Bazyl Ag+ obsahuje aktívne striebro, ktoré pôsobí ako prírodné antibiotikum.

Unikátna receptúra dezinfekčného prípravku obohatená o nano striebro

Záujem o nano striebro v posledných rokoch neustále rastie, pretože má pozitívne antibakteriálne účinky. Na báze nano striebra sa vyrábajú rôzne kozmetické výrobky, napríklad: tonikum, gél na holenie, dezodorant a mnohé ďalšie. Dezinfekcia Bazyl Ag+ v spreji je obohatená o prospešné nano striebro, ktoré pôsobí ako prírodné antibiotikum s antiseptickými a dezinfekčnými vlastnosťami. 

Parametre a špecifikácia

Maznáčik

Zviera Mačka
Veľkosť zvieraťa Bez obmedzení

Použitie

Určenie Hygienické potreby

Zviera

Zviera Mačka
Kód:  CHPak5023
Produktové číslo:  5902020577935

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06