Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Zyxel NBG6604

4,5 53 hodnotení
39,90 €

Zyxel NBG6604



Aplikácia ONE Connect pre jednoduché sprevádzkovanie a rozšírenie routeru Zyxel NBG6604

Nastavte a sprevádzkujte svoj router Zyxel NBG6604 počas piatich minút a bez nutnosti zapínať stolný počítač. Z mobilného telefónu stačí spustiť sprievodcu nastavením a za chvíľu už máte k dispozícii bezdrôtový internet pre všetky svoje obľúbené sieťové zariadenia. Internetové pripojenie vášho routeru a nastavenie Wi-Fi môžete navyše spravovať z mobilnej aplikácie ONE Connect.



Rýchlejšie WiFi a silnejší signál

Zyxel NBG6604 je router s vysokorýchlostnou WiFi so značným dosahom a potenciálom pre pružné obslúženie celého radu zariadení. Vďaka najnovšej WiFi technológii štandardu 802.11ac dosahuje až štyrikrát vyššiu rýchlosť aj ako tradičné 802.11n, ktoré je tiež dostupný pre zachovanie širokej kompatibility pripojenia najrôznejšej elektroniky. WiFi 802.11ac sa tak hodí aj pre streamovanie obsahu vo vysokom rozlíšení a vďaka 5 GHz pásmu skvele odoláva rušeniu.



S routerom Zyxel NBG6604 poskytnete WiFi pripojenie až 64 zariadeniam naraz

Počet WiFi pripojení stále rastie, lebo ho využíva čoraz viac zariadení, ako sú inteligentné televízie, najrôznejšie prehrávače, inteligentné doplnky alebo komplexné systémy smart domácnosti. Router Zyxel NBG6604 je na to patrične pripravený. Pomocou dvojpásmovej WiFi zvládne až 64 súčasných pripojení.



4 LAN porty pre zariadenia, ktoré nie je možné pripojiť bezdrôtovo

Router Zyxel NBG6604 disponuje ethernetovými portmi pre pripojenie až štyroch sieťových zariadení. Je tak skvelou voľbou pre stolné aj prenosné počítače, inteligentné televízory, tlačiarne a ďalšie zariadenia.


Stabilné pripojenie k internetu v celej vašej domácnosti

Zyxel NBG6604 ďalej ponúkne štyri antény (dve na každé pásmo) pre zaistenie stabilného bezdrôtového pripojenia v celom vašom dome. A to aj bez ohľadu na to, ako ďaleko sa práve od routeru nachádzate.



Zyxel NBG6604 môžete umiestniť kamkoľvek. Napríklad aj na stenu

K routeru dostanete príslušenstvo pre montáž na stenu alebo strop. Ušetrite miesto na svojom pracovnom stole a inštalujte Zyxel NBG6604 pokiaľ možno čo najvyššie. Bezdrôtový signál sa tým jedine zlepší.


LED indikátory pripojenia & WPS

S LED kontrolkami budete ihneď vedieť, že ste s routerom Zyxel NBG6604 pripojení správne. K rýchlemu pripojeniu k ďalším sieťovým zariadeniam zase využijete dômyselné WPS tlačidlo.


One Connect & kompatibilita s ďalšími Zyxel zariadeniami

Už spomínaná aplikácia ONE Connect umožňuje využiť router Zyxel NBG6604 s inými zariadeniami rovnakej značky (napr. adaptérmi Powerline alebo bezdrôtovými extendermi). Stiahnite si ju zadarmo cez iTunes alebo Google Play a pokryte s jej pomocou aj tie miesta, kam bezdrôtový WiFi signál skôr nedosiahol.



Príklady využitia routeru Zyxel NBG6604

Parametre a špecifikácia

Štandardy a frekvencie

Štandardy 802.11a, 802.11b, 802.11g, 802.11n, 802.11ac
Pásma WiFi 2,4 GHz, 5 GHz

Funkcie

Funkcie Prístupový bod (Access point), Router

Rýchlosť

Rýchlosť WiFi prenosu 1 167 Mb/s

Typ

Typ Dual-Band

Zabezpečenie

Šifrovanie WPS, WPA-PSK, WPA2-PSK

Konektory

LAN 4 ×
WAN

Vlastnosti antény

Rozhranie

DHCP funkcie Server, Client

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka 18,2 cm
Hmotnosť 578 g
Šírka 26,04 cm
Výška 8,12 cm

Obsah balenia

Obsah belenia Ethernetový kábel
Kód:  VD068g5
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  NBG6604-EU0101F
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09