Obnoviť stránku

Xbox One Play & Charge Kit

4,8 165 hodnotení

Xbox One Play & Charge Kit

Hrajte úplne bez obmedzenia

Dobíjacia sada Xbox One Play & Charge pre ovládač hernej konzoly Xbox One je neodmysliteľným doplnkom všetkých hráčov, ktorí chcú byť vždy pripravení na zvádzanie súbojov vo svojich obľúbených hrách. S lítium-iónovým akumulátorom dáte zbohom tužkovým batériám na jedno použitie.

Pohodlie v prvom rade

Dobíjať môžete počas hrania, rovnako tak ako keď si dávate herné pauzu a konzola je vypnutá. Pri nabíjaní z konzoly dosiahnete plného nabitia akumulátora už za menej ako 4 hodiny. Kábel v dĺžke takmer 3 metre vás úplne nebude limitovať v pohybe pri hraní, keď práve ovládač nabíjate a tak si môžete užívať non-stop hranie vašich obľúbených hier.

Pohodlie v prvom rade

Dobíjať môžete počas hrania, rovnako tak, ako keď si dávate hernú pauzu a konzola je vypnutá. Pri nabíjaní z konzoly dosiahnete plné nabitie akumulátora už za menej ako 4 hodiny. Kábel v dĺžke takmer 3 metre vás nebude úplne limitovať v pohybe pri hraní keď práve ovládač nabíjate, a tak si môžete užívať non-stop hranie vašich obľúbených hier.

Parametre a špecifikácia:
Typ akumulátora:
Li-Ion
Nabíjanie:
4 hodiny (pri napájaní z konzoly)
Počas hrania aj v režime Stand-by
Dĺžka kábla:
2,8 m
Farba:
Čierna

Parametre a špecifikácia

Platforma

Platforma Xbox ONE, Xbox Series

Platforma

Platforma Xbox One
Kód:  MXO008c
Produktové číslo:  S3V-00014
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07