Obnoviť stránku

TROTEC Tesnenie do balkónových dverí

3,7 25 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
44,90 €

TROTEC Tesnenie do balkónových dverí

Okenné tesnenie Airlock 1000 pre mobilné klimatizácie Trotec výrazne zlepšuje energetickú bilanciu pri prevádzke klimatizácie tým, že nedochádza k prenikaniu teplého vzduchu späť do miestnosti. Chladenie vzduchu je tak účinnejšie a úspornejšie, tesnenie zároveň slúži ako sieť proti hmyzu, prachu či iným nečistotám. AirlLock 1000 môžete umiestniť do francúzskeho okna, balkónových dverí i klasických terasových dverí. Tesnenie sa inštaluje pomocou pások so suchým zipsom, ktoré sú šetrné k okenným rámom a nijako nebránia zatváraniu dverí či okien. Ako jediné okenné tesnenie na trhu sa Airlock 1000 pýši maximálnym obvodom 560 cm. Vďaka tomu je jasnou voľbou pre utesnenie terasových a balkónových dverí alebo francúzskych okien s rôznym spôsobom vyklápania.

Kľúčové vlastnosti tesnenia okien Airlock 1000

  • Úsporné tesnenie okien a dverí pre mobilné klimatizácie značky Airlock 1000
  • Zvyšuje chladiaci výkon a znižuje spotrebu energie
  • Airlock 1000 pasuje na klimatizácie s jedným aj dvomi hadicami
  • Maximálny obvod 560 cm
  • Tesnenie je vodoodolné a umývateľné
  • Airlock možno použiť pre všetky typy mobilných klimatizácií Trotec
  • Slúži tiež ako sieť proti hmyzu a prachu

Jednoduchá inštalácia tesnenia Airolck

Tesnenie Airlock sa upevňuje na 3 strany okna, rám okna či dvere s pántmi sa tesnením neosadzujú. Potrebnú dĺžku tesnenia si jednoducho overíte u vášho okna či dverí tak, že spočítate 2 × šírku okna/dverí s 1 × výškou okna/dverí. V prípade, že preferujete osadenie tesnenia pri vyklopenom okne na ventiláciu, počíta sa 2 x dĺžka plus 1 × šírka. Samotná montáž je veľmi jednoduchá a zaobíde sa bez vŕtania. Tesnenie nalepíte na rám okna pomocou pások so suchým zipsom a koncovú časť hadice klimatizácie pretiahnete pootvoreným zipsom von.


Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Balkónové dvere

Rozmery a hmotnosť

Maximálna dĺžka tesnenia 560 cm

Farba

Farba Biela

Vlastnosti

Vlastnosti Možnosť pripojiť viac hadíc, Ochrana proti hmyzu
Kód:  KOSKLIM021
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  MO775380

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02