Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Thrustmaster TMX PRO

4,6 23 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Thrustmaster TMX PRO

Pokročilí fanúšikovia simulátorov motorových športov si teraz môžu dopriať potešenie z mimoriadne kvalitného pretekárskeho volantu Thrustmaster TMX PRO, ktorý prichádza v balení s vysoko ceneným trojpedálovým setom T3PA. Teraz je jasné, že sny všetkých pretekárov sú splnené: je tu kompletné riešenie pre všetky druhy závodov a tratí za mimoriadnu cenu.

Kľúčové vlastnosti volantu Thrustmaster TMX PRO

  • Limitovaná súprava pretekárskeho volantu a pedálového setu
  • Pod volantom sú umiestnené dve 13 cm dlhé radiace páky
  • Volant je licencovaný priamo pre Xbox One, podporuje Xbox/Xbox One/One S/One X/Xbox Series X/Xbox Series S a Windows (PC)
  • Na volante nájdete tiež akčné a ovládacie tlačidlá pre Xbox One
  • Pedále možno nastaviť podľa vašich potrieb
  • Set je plne kompatibilný s radiacou pákou Thrustmaster TH8A*

Presné riadenie a realistická spätná väzba volantu

Veľmi presné riadenie tohto 28 cm volantu Thrustmaster TMX PRO je zabezpečené optickým čítaním s 12-bitovým rozlíšením. To znamená, že pre polohu volantu existuje 4 096 hodnôt, čo je viac než dostačujúce pre ostré zákruty na okruhu aj precízne manévrovanie v teréne. Pod volantom nájdete dve veľké celokovové sekvenčné radiace páky s odolným spínačom, ktorý vydrží viac než 500 000 aktivácií. Ruky vôbec nemusíte spustiť z volantu tiež vďaka vstavaným tlačidlám pre Xbox One. K dispozícii je 12 akčných tlačidiel, tlačidlo Xbox Guide, prezeranie a menu a tiež smerový pad.
Výkonný elektromotor poskytuje možnosť nastavenia intenzity spätnej väzby aj voľbu rotačného uhla medzi 270 až 900°. Thrustmaster TMX PRO tak prináša jedinečnú flexibilitu, vďaka ktorej budú vaše zážitky z pretekania skutočneautentické. Ťažiť z nej môžu úplní začiatočníci aj ostrieľaní piloti, a to na všetkých typoch tratí, v každom type vozidla a pri akomkoľvek závode. To všetko vďaka kvalitnej remenici a jemnému ozubeniu kolies s kovovými kolieskovými ložiskami.

Pedále ako v skutočnom aute

Doplnok T3PA predstavuje mimoriadne pevnú súpravu spojkového, brzdového a plynového pedálu. Všetky prvky si môžete nastaviť podľa svojich potrieb (rozostup a uhol náklonu pri plyne, tiež 2 pozície výšky a pri brzde voliteľný tlakový odpor). Pridaním gumového doplnku brzdy je možné pri došliapnutí brzdy docieliť realistickú spätnú väzbu, vďaka ktorej sa budete cítiť ako v skutočnom aute. 
*radiacu páku treba dokúpiť zvlášť

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Platforma

Platforma PC, Xbox Series X|S, Xbox One

Vstupy a výstupy

Pripojenie USB-A

Pripojenie

Typ pripojenia Káblové

Funkcie

Funkcie Spätná väzba/force feedback, Programovateľné tlačidlá, D-Pad
Počet tlačidiel 12 ×
Počet pedálov 3 ×
Min. uhol otočenia 270 °
Max. uhol otočenia 900 °

Vlastnosti

Typ Volant s pedálmi
Kód:  MA515k4a
Produktové číslo:  4460143

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16